Libnet.ro
UNICEF

21:45

Gabriela Firea: Nu exista nicio motivatie legala, logica si umana pentru care este inchis Spitalul Colentina

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Nu exista nicio motivatie legala, logica si umana pentru care este inchis Spitalul Colentina

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a transmis sambata un mesaj ferm pentru apostolii apocalipsei. Ea le-a cerut ferm redeschiderea spitalului Colentina, considerand ca nu exista nicio motivatie pentru care acesta a ramas inchis pentru pacientii cronici. continuă pe Antena3

Cate locuri mai sunt disponibile in spitalele din subordinea Primariei Capitalei care trateaza pacienti cu coronavirus Firea: Nu exista nicio motivatie legala, logica si umana pentru care Spitalul Colentina e tinut inchis pentru cazuri non-Covid

La Spitalul Dr. Victor Babes din Capitala sunt internati 304 pacienti confirmati cu COVID-19 si mai sunt libere 116 paturi, iar la Spitalul Colentina sunt in prezent 77 de pacienti cu coronavirus, unitatea avand aviz de functionare pentru 455, a anuntat, sambata, Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, acuza Directia de Sanatate Publica de faptul ca blocheaza deschiderea Spitalului Colentina, sustinand ca nu exista nicio motivatie legala, logica si umana pentru a mentine inchisa aceasta unitate medicala.

La Spitalul Colentina sunt doar 77 de persoane cu COVID-19. Firea:Nu exista nicio motivatie pentru care este mentinut inchis spitalul pentru cazuri non-COVID

Administratia Spitalelor prezinta sambata situatia persoanelor diagnosticate cu COVID-19 aflate in spitalele din subordinea Primariei Capitalei, precizand ca la Spitalul Colentina sunt 77 de persoane cu COVID-19, iar unitatea medicala a primit aviz de functionare pentru 455 din totalul de 867 de paturi. Primarul General Gabriela Firea considera ca nu exista nicio motivatie legala, logica si umana pentru care este mentinut inchis spitalul.

Gabriela Firea, mesaj pentru apostolii apocalipsei: Va veni si ziua decontului!

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a transmis sambata un mesaj ferm pentru apostolii apocalipsei. Ea le-a cerut ferm redeschiderea spitalului Colentina, considerand ca nu exista nicio motivatie pentru care acesta a ramas inchis pentru pacientii cronici.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Eu am avut trei operatii chirurgicale in 6 luni si nu am varsat nicio lacrima, sunt ultima persoana despre care Nicusor Dan poate sa spuna ca sunt o plangacioasa

Primarul general Gabriela Firea sustine ca este ultima persoana despre care Nicusor Dan, contracandidatul sau la Primaria Capitalei in cadrul alegerilor locale din 2020, poate sa spuna ca e o.

GABRIELA FIREA: As vrea sa fac echipa cu Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca si-ar dori ca Nicusor Dan sa devina viceprimar, mentionand ca ar colabora bine cu acesta. As vrea sa fac echipa cu domnul Dan, in calitate de viceprimar.

Vesti bune de la Gabriela Firea! Ce se va intampla cu spitalele din Capitala?

Gabriela Firea a anuntat, pe o retea sociala, ca primul spital digitalizat din Bucuresti este Spitalul Clinic Colentina. Potrivit acesteia, digitalizarea va contribui la debirocratizare si va facilita accesul la informatii in timp real cu privire la gradul de ocupare a spitalelor, consumul de materiale sanitare, medicamente si starea de sanatate a pacientilor internati.

Gabriela Firea critica decizia Guvernului de a tine teatrele inchise: Nu sunt mai importante pacanelele

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca Guvernul refuza sa redeschida teatrele, desi nu are niciun argument temeinic.

3.000 de bucuresteni, care intra zilnic in contact cu multe alte persoane, ar putea fi testati pentru coronavirus, intr-o prima faza. Ce spune primarul general Gabriela Firea despre redeschiderea teatrelor (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei,supune aprobarii Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB), joi, un proiect prin care vor fi testati, intr-o prima etapa, 3. 000 de bucuresteni.

Nicusor Dan, dupa ce Gabriela Firea a spus ca l-ar vrea viceprimar: Eu n-as recomanda-o nici ca presedinte de scara de bloc

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, spune ca ar vrea sa intoarca politetea Gabrielei Firea, care a afirmat ca l-ar vrea viceprimarul sau, dar ca nu gaseste nicio pozitie in primarie care sa fie potrivita pentru ea si ca nu ar recomanda-o nici pentru presedinte de scara de bloc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )