Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ultimele zile de early bird pentru ecomTEAM 2016: de ce trebuie sa fii prezent la evenimentul eCommerce

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ultimele zile de early bird pentru ecomTEAM 2016: de ce trebuie sa fii prezent la evenimentul eCommerce

EcomTEAM 2016 a ajuns la editia a sasea si pregateste, pentru acest an, cel mai vast eveniment eCommerce din regiune speakeri internationali din piete dezvoltate, traineri cu expertiza si specialisti locali, toti vor fi prezenti pe 6-7. continuă pe Wall-Street Ro

Prof. univ. dr. Nicolae Istudor, rectorul ASE pentru mandatul 2016-2020

Prof. univ. dr. Nicolae Istudor a fost ales vineri rectorul al Academiei de Studii Economice din Bucuresti pentru mandatul 2016-2020, informeaza un comunicat de presa al institutiei de invatamant superior citat de Agerpres.

Proiectul Programului multianual de reglementari, pentru anii 2016, 2017 si 2018, supus dezbaterii publice

Consecventi principiilor unei reglementari predictibile, transparente si responsabile fata de piata de energie, deoarece numai un cadru de reglementare stabil si sigur poate contribui la procesul de consolidare a pietei in vederea dezvoltarii unui sector energetic modern si integrat, ANRE supune consultarii publice proiectul Programului multianual de reglementari, intocmit pentru anii 2016, 2017 si 2018, potrivit unui comunicat de presa.

5 lucruri pentru care nu trebuie sa ne cerem scuze, ca femei

Femeile se scuza si se justifica in mod automat in numeroase ocazii, iar acest lucru poate fi usor de observat in viata de zi cu zi. In plus, acest fapt este confirmat de numeroase studii care concluzioneaza ca femeile rostesc imi cer scuze mult mai des decat o fac barbatii. Iar acest lucru nu se intampla asa pentru ca barbatii gresesc mai rar, ci pentru ca ei nu considera ca gresesc de fiecare data cand o fac.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )