Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ultimul mesaj al femeii ucise in fata unei gradinite din Capitala: E haos viata de adult

Antena3 Antena3,
Ultimul mesaj al femeii ucise in fata unei gradinite din Capitala: E haos viata de adult

Nicoleta Botan, femeia in varsta de 38 de ani, ucisa in fata unei gradinite de fostul sot, era o activa pe retelele de socializare. ii placea sa posteze mesaje. continuă pe Antena3

Criminalul femeii ucise in fata unei gradinite a fost retinut

Autorul crimei de la gradinita a fost retinut de politisti pentru24 de ore, iar ulterior vafi dus in fata instantei cu propunere de arestare preventiva. Victima a fost injunghiata.

O femeie a fost injunghiata in apropierea unei gradinite din Capitala: Echipajele de urganta incearca sa ii salveze viata

O femeie a fost injunghiata vineri in apropierea unei gradinite din Sectorul 2 al Capitalei. La ora transmiterii acestei stiri, victima se afla in stop cardio-respirator, iar la fata.

SOC! TRAGEDIE in Romania! Femeia iNJUNGHIATA in apropierea unei gradinite din BUCURESTI a MURIT (VIDEO)

UPDATE: Femeia injunghiata in apropierea unei gradinite din Capitala a murit. O femeie a fost injunghiata vineri in apropierea unei gradinite din Sectorul 2 al Capitalei, informeaza B1 .

O femeie a fost injunghiata mortal de sotul ei in apropierea unei gradinite din Bucuresti

O femeie de 38 de ani a fost injunghiata, vineri, in apropierea unei gradinite din Sectorul 2 al Capitalei. Din primele informatii, victima a fost gasita de medicii SMURD in stop.

O femeie a fost injunghiata in apropierea unei gradinite din Bucuresti

O femeie de 38 de ani a fost injunghiata, vineri, in apropierea unei gradinite din Sectorul 2 al Capitalei. Din primele informatii, victima a fost gasita de medicii SMURD in stop.

SOC! TRAGEDIE in Romania! A fost iNJUNGHIATA in apropierea unei gradinite din BUCURESTI (VIDEO)

O femeie a fost injunghiata vineri in apropierea unei gradinite din Sectorul 2 al Capitalei, informeaza B1 TV. Femeia are 38 de ani, iar agresorul este chiar sotul ei. Aceasta era in stop.

Noua Dreapta, protest in fata Ambasadei Ungariei din Chisinau. Cum au reactionat diplomatii maghiari (FOTO, VIDEO)

Un protest neasteptat, cu lozinci si muzica romaneasca, a avut loc marti, 23 ianuarie, in fata Ambasadei Ungariei din Chisinau. Membrii asociatiei ultranationaliste Noua Dreapta si-au aratat a.

Bunica femeii ucise la Titu: Era urmarita pas cu pas. De aceea, tatal ei a condus-o la coafor

Militarul care si-a ucis iubita, marti, intr-un coafor, din Titu, a fost retinut pentru 30 de zile, iar procurorii vor cere arestarea sa preventiva. Subofitetul MApN a injunghiat-o pe tanara.

UPDATE O femeie a fost injunghiata in apropierea unei gradinite private, in Bucuresti. Victima, care a fost in stop cardiorespirator, e in sala de operatie

O femeie de 38 de ani a fost injunghiata, vineri, in apropierea unei gradinite din Sectorul 2 al Capitalei. Victima, care a fost in stop cardio-respirator, a fost transferata de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala, fiind in sala de operatie. E in stare foarte grava, a declarat medicul Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti pentru Adevarul.

UPDATE O femeie a fost injunghiata de sotul ei in apropierea unei gradinite din Capitala

O femeie a fost injunghiata, vineri, de catre sotul acesteia. Incidentul a avut loc in apropierea unei gradinite din Capitala, iar atacatorul a fost prins de catre politisti, scrie news. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )