Libnet.ro
UNICEF

08:15

Una din cinci companii recunoaste ca isi spioneaza angajatii

Adevărul Adevărul,
Una din cinci companii recunoaste ca isi spioneaza angajatii

Trecerea la un regim de munca de la distanta a venit cu cateva beneficii pentru angajati, insa a oferit sefilor o scuza excelenta de a incepe monitorizarea activitatii lor. continuă pe Adevărul

Ministrul Internelor trimite Corpul de Control la Sectia 4 de Politie din Timisoara: Verificarile, dispuse dupa aparitia informatiilor ca fostul sef al Sectiei isi ameninta angajatii

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a trimis Corpul de Control sa faca verificari la Sectia 4 de Politie din Timisoara, dupa ce reprezentantii Sindicatului Europol au dezvaluit ca seful acestei sectii.

Romania sta pe o adevarata comoara. Ocupam locul 3 in Europa la una din cele mai ravnite resurse si nu stiam asta

Sunt cateva capitole la care Romania sta bine, in comparatie cu alte tari din regiune si chiar Europa. Asa e cazul si acum. La nivel mondial sunt trei tari care au rezerve foarte mari de.

Artistul din Romania care nu isi mai gaseste iubita: Nu sunt un premiu pentru nimeni

Adi Cristescu nu mai are iubita de aproape de doi ani, dar spune ca nu are de gand sa-si faca o relatie in care sa fie privit ca un trofeu. Vrea insa sa aiba parte de o relatie serioasa. Artistul din Romania care nu isi mai gaseste iubita Acesta a marturit ca in ciuda imaginii .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )