Libnet.ro
UNICEF

01:05

Una dintre cele mai apreciate artiste din Romania a incetat din viata

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai apreciate artiste din Romania a incetat din viata

Romania este in doliu. S-a stins din viata unul dintre cei mai valorosi artisti plastici din tara noastra. Faceti tot ce va sta in putinta ca sa aveti o viata frumoasa. Eu am fost. continuă pe Antena3

Ce salariu are Marian Godina, cel mai cunoscut politist din Romania. Cartile publicate il ajuta sa-si mareasca leafa

Probabil multa lume se intreaba ce salariu are Marian Godina. Cel mai simpatic politist din Romania, cunoscut pentru modul amuzant in care povesteste intamplarile de la serviciu,.

Caravana Filmelor TIFF va ajunge in 15 orase din Romania, din iulie pana in septembrie VIDEO

Caravana Filmelor TIFF isi reia drumul prin tara, in aceasta vara, proiectand cateva dintre cele mai apreciate filme din ultimul an in circa 15 orase. Din iulie pana in septembrie, pe un ecran gonflabil urias, in aer liber, spectatorii se vor delecta cu povesti cinematografice premiate in festivaluri, dar si cu succese de casa din Romania, Ungaria, Franta, Germania, Norvegia, Spania, Marea Britanie, SUA, Canada si Brazilia.

Formularul 088 a fost publicat in Monitorul Oficial. Vezi schimbarile aduse unuia dintre cele mai contestate formulare fiscale

In Monitorul oficial nr 533 din 15 iulie 2016 a fost publicat Ordinul 2048/2016 privind aprobarea modelului si Formularului 088 care va intra in vigoare la 1 august 2016. Formularul va avea 12 intrebari fata de 20 de intrebari in forma actuala si va trebui sa anexam 4 documente, fata de 11 cate ne erau solicitate pe forma veche. Astfel, putem vorbi intr-adevar de o simplificare a procedurilor in ceea ce priveste completarea Formularului 088.

Un elev roman este considerat viitorul Einstein. Cele mai importante universitati din lume s-au luptat pentru el

Un elev din Costanta a uimit mediul academic din Statele Unite. Universitati de prestigiu precum Harvard si Columbia s-au luptat ca sa-l aiba student si i-au oferit burse de 70. 000 de dolari pe an. Elevul.

Drumul turistic Predeal Cabana Trei Brazi se reabiliteaza. Lucrarile vor fi gata in aceasta vara

Drumul turistic va avea o noua fata dupa ani in care soferii au fost la un pas sa isi rupa masinile in drum spre una dintre cele mai frumoase cabane din Romania. A fost nevoie de doua firme pentru ca drumul sa fie reparat.

Una dintre marile jucatoarele de tenis a ramas gravida si va lua o pauza. Voi reveni in top!, promite ea

Tenisul feminin va fi cel putin pentru o perioada lipsit de una dintre cele mai bune jucatoare din circuit, care este insarcinata.

Cei mai simpatici pitici din Romania: Torje si Adi Minune, insotiti de doua pustoaice la terasa (FOTO)

Gabriel Torje asteapta sa vada ce-i rezerva urmatorul sezon, dar pana atunci, internationalul a decis sa faca o vizita in tara. impatimit al muzicii de petrecere, dinamovistul a iesit .

Marea catastrofa din Retezat: viiturile au ucis 14 oameni in 1999, dar barajul Gura Apelor a salvat comunitatea de la o tragedie mult mai mare

S-au implinit 17 ani de la una dintre cele mai mari catastrofe din ultimele decenii: timp de trei zile, intre 12 si 14 iulie 1999, ploile intense din Retezat au provocat viituri si alunecari de teren, care au distrus un camin muncitoresc de la poalele Barajului Gura Apelor, in care se aflau zeci de oameni. 14 persoane au murit. Totusi, barajul lacul de acumulare a prevenit un dezastru cu urmari mult mai mari.

Pokemon Go: Isteria provocata de aparitia unui pokemon rar intr-un parc din New York

Pokemon Go poate fi considerata una dintre cele mai populare aplicatii care au aparut in ultimul timp. Jocul a adunat in cateva saptamani o multime de fani care au decis sa plece la vanatoare de pokemoni. In video-ul de mai jos puteti.

Johnny Depp are nevoie de bani. Actorul si-a scos la vanzare casa din Venetia

Dupa ce s-a despartit de sotia sa, actorul Johnny Depp a luat decizia de a-si vinde una dintre cele mai indragite proprietati. El vrea sa-si vanda conacul din Venetia la un pret neasteptat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )