Libnet.ro
UNICEF

01:05

Una dintre cele mai importante fosile din lume, gasita in ruinele unui muzeu (FOTO)

B1 B1,
Una dintre cele mai importante fosile din lume, gasita in ruinele unui muzeu (FOTO)

Descoperire importanta in ruinele Muzeului National din Rio de Janeiro, distrus de un incendiu la inceputul lunii septembrie. Fragmente ale unei fosile umane vechi de 12. 000 de ani, Luzia, au fost gasite printre. continuă pe B1

Tabloul complet de la Turneul Campioanelor. Simona Halep a scapat de una dintre cele mai importante adversare, dar va da peste...

Simona Halep si-a aflat toate adversarele de la Turneul Campioanelor. Ultima jucatoare calificata la Singapore este cehoaica Karolina Pliskova, dupa ce Kiki Bertens locul 10 WTA) a fost eliminata de la turneul d.

Compania PetrolExportImport, una dintre cele mai vechi din Romnia, intra n faliment

Tribunalul Bucuresti a dispus intrarea in faliment prin procedura simplificata a debitorului PetrolExportImport si a numit lichidator judiciar provizoriu Casa de Insolventa Ionescu si Sava, potrivit unui anunt publicat pe Bursa de Valori Bucuresti BVB).

24 IT. Cum arata cel mai usor laptop din lume

Iulia Nagy si Laurentiu Matache au prezentat in premiera, cum arata cel mai usor laptop din lume. Este vorba despre modelul Swift 5 de la Acer, prezentat de curand la Berlin. Este recunoscut ca cel mai usor.

DOLIU iN LUMEA BIKERILOR! Ce mai sexy motociclista din lume a murit intr-un accident (FOTO)

Doliu in lumea bikerilor. Cea mai sexy motociclista din lume a murit intr-un groaznic accident rutier. Rusoaica Olga Petrova, 22 de ani, a pierdut controlul motocicletei si s-a izbit de o masina, murind pe.

Sunt CEL MAI NOROCOS BARBAT din lume! Moment FABULOS oferit de Simona Halep in timp ce a primit premiul pentru jucatoarea anului

Simona Halep i-a amuzat pe cei care au participat la ceremonia in care a fost desemnata de WTA cea mai buna jucatoare a aului 2018. Cel care a prezentat premiile s-a declarat cel mai norocos barbat din.

Cea mai sexy motociclista din lume, UCISA de viteza: Avea doar 22 de ani (FOTO)

Olga Petrova, considerata cea mai sexy motociclista din Rusia sau chiar din lume, a murit intr-un oribil accident rutier, in timp ce mergea cu motocicleta pe un drum din Moscova. Politisti au dezvaluit.

Cum se prepara gutuiata, una dintre cele mai apreciate bauturi ale toamnei. Reteta pastrata in Romania din mosi-stramosi

Reteta din mosi-stramosi este adusa in paharele contemporanilor si disecata in esenta ei de catre expertul gastronom Gina Bradea: Drumul corect catre perfectiunea unui preparat este, de multe ori, simplitatea.

Cea mai veche fosila din lume ar putea fi doar o roca banala

Identificarea celei mai vechi forme de viata de pe Pamant este o sarcina dificila, iar, odata la cativa ani, victoria este detronata de ceva mai vechi si impresionant. Pentru o vreme, cele.

Faze tari: Cercetatorii au creat cea mai rapida camera din lume: la 10 trilioane de frame-uri pe secunda, poate vedea chiar si lumina n miscare lenta; Ce s-ar fi ntmplat cu dinozaurii daca n-ar fi fost ucisi de un cataclism; Credinciosii unei moschei s-a

Un club de fotbal din Austria a oferit vouchere de bordel suporterilor. Clubul SV Gossendorf tocmai facuse egal cu AK Graz intr-un meci din liga inferioara si voia sa sarbatoareasca. Chubbs, aligatorul de 4,5 metri caruia ii place golful. Nu face rau nimanui. Cunoscut sub numele de Chubbs, aligatorul gigant a devenit vedeta pe internet in urma cu doi ani, dupa ce s-a plimbat pe un teren de gol.

Care sunt orasele cu cele mai bune scoli din Romania. Bucurestiul ocupa doar locul 14

Oradea se afla in fruntea topului oraselor din Romania in functie de cat de bune sunt scolile si facilitatile educationale. Pe locul doi gasim Brasovul, iar Capitala ocupa a 14-a pozitie in clasamentul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )