Libnet.ro
UNICEF

00:07

Una dintre cele mai indragite trupe este in doliu! Mama unui membru One Direction s-a stins din viata la 43 de ani (FOTO)

B1 B1,
Una dintre cele mai indragite trupe este in doliu! Mama unui membru One Direction s-a stins din viata la 43 de ani (FOTO)

One Direction, una dintre cele mai indragite trupe de catre adolescentii din toata lumea, trece prin momente foarte dificile. Mama lui Louis Tomlinson, unul dintre membrii formatiei, s-a stins din. continuă pe B1

Cum a luat nastere una din cele mai frumoase poezii din literatura romana. inger si demon, poemul scris de Mihai Eminescu, a fost inspirat de icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Viena |FOTO

Cu aproape 6 milioane de vizitatori anual, catedrala Sfantul Stefan din Viena reprezinta cel mai important obiectiv turistic si religios al Austriei. Un element ce atrage atentia inca de la intrare ii interesaza in mod special pe romani, deoarece aici se afla o icoana a Maicii Domnului, considerata facatoare de minuni si care l-a inspirat pe Mihai Eminescu in realizarea poeziei inger si Demon. Povestea este insa prea putin cunoscuta.

Lista nominalizarilor Premiilor Grammy 2017. Adele si Beyonce se lupta pentru trofeu la cele mai importante categorii

Gala Premiilor Grammy 2017 ii tine cu sufletul la gura pe multi intrucat doua dintre cele mai indragite cantarete ale momentului au fost nominalizate la doua dintre cele mai.

VIDEO Liceul cu Program Sportiv Buzau are una dintre cele mai moderne sali de sport din tara

Reprezentantii autoritatilor locale si numerosi invitati au fost prezenti la inaugurarea noii sali de sport. Invitatul de onoare al organizatorilor a fost Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

Cele mai sangeroase razboaie civile din istorie: peste 35 de milioane de oameni si-au pierdut viata in timpul unei revolte din China

Razboiul civil este un conflict armat in care factiunile aflate in conflict sunt segmente ale populatiei aceleiasi tari, imperiu sau diviziune politica. in general, aceste razboaie au ca sursa lupta pentru controlul puterii in stat. Ca mai toate razboaiele, conflictul poate avea cauze religioase, etnice sau economice. in cele ce urmeaza va vom prezenta 10 dintre cele mai sangeroase razboaie civile din istorie.

Apple ar putea avea acces rapid la cele mai noi filme

Apple s-ar afla in discutii cu unele dintre cele mai mari studiouri de la Hollywood, compania din Cupertino dorind sa obtina rapid cele mai noi filme. in ziua de azi, cele mai mari studiouri de film de la Hollywood ofera drepturi exclusive pentru cele mai noi filme pe o perioada de 90 de zile sau [].

Pasiune, energie, dans! Reina, surpriza Mariei Andreea pentru fani. Artista a vorbit in exclusivitate despre cea mai noua melodie a sa (VIDEO + FOTO)

Maria Andreea este una dintre cele mai simpatice artiste de la noi. Mereu cu zambetul pe buze, dezinvolta si stapana pe sine, cantareata stie cum sa-si atraga fanii si sa se faca.

De departe cea mai frumoasa femeie. Complimentul suprem pe care l-a facut Monica Barladeanu unei jurnaliste (FOTO)

Monica Barladeanu este una dintre cele mai frumoase romance. Distinsa, rafinata si cu bun simt, Monica a stiut sa-si atraga fani si sa devina o persoana extrem de apreciata. Asa cum am.

Cel mai bun ciolan de porc la cuptor

Ciolanul de porc este una dintre cele mai bune retete clasice cu care ii poti incanta pe cei din familie, la ocaziile speciale si la mesele festive.

Pebble nu mai vinde ceasuri, in urma achizitiei de catre Fitbit

Dupa cateva saptamani de zvonuri, achizitia Pebble de catre Fitbit a fost confirmata, iar vestile nu sunt bune pentru fanii ceasurilor cu cerneala electronica. Pebble este una dintre cele mai important companii din domeniul ceasurilor inteligente. Dupa un succes rasunator cu cea mai profitabila campanie de finantare realizata vreodata pe Kickstarter, producatorul a lansat primul [].

Omul de Cro-Magnon, cel mai inteligent om modern: Studiu revolutionar publicat de romanul Constantin Cretan intr-o prestigioasa publicatie stiintifica din Occident

Premiera pentru cercetarea romaneasca, dar si pentru cea internationala. Un roman a publicat intr-una dintre cele mai apreciate reviste internationale de profil un studiu revolutionar, despre.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )