Libnet.ro
UNICEF

12:15

Una dintre cele mai prestigioase universitati din lume isi va desfasura cursurile online anul urmator

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai prestigioase universitati din lume isi va desfasura cursurile online anul urmator

Universitatea Cambridge din Marea Britanie isi va desfasura cursurile online pe intreaga durata a urmatorului an academic, in contextul pandemiei de coronavirus. continuă pe Antena3

Directorul ANM: Vara 2020 ar putea fi una dintre cele mai calde veri din ultimii ani

Directorul ANM, Elena Mateescu, a explicat, marti, la Sinteza zilei, ce s-ar putea intampla cu vremea vara aceasta in Romania, in conditiile in care specialistii europeni si americani vorbesc de noi recorduri de temperaturi maxime in zone in care acest lucru era o raritate in alti ani.

Acest mini dragon este printre cele mai rare animale din lume: de ce este speciala soparla

Creatura din imaginile alaturate se apropie foarte mult de ideea traditionala de dragon mitologic. Partea fascinanta este insa ca traieste si astazi, dar numarul exemplarelor este.

FOTO Gal Gadot, imagine de colectie - Cum arata Wonder Woman in liceu

Este una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar recent a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie rara, din perioada liceului. Gal Gadot este o actrita in varsta de 35 de ani, cunoscuta in special din Wonder Woman.

Una dintre cele mai vechi imagini ale Timisoarei. Gravura a fost editata in 1665

In colectia Muzeului National al Banatului se afla si gravura realizata de Hans Johann Sibmacher, care prezinta Timisoara in anii 1600.

Podcast-ul comicului Joe Rogan, unul dintre cele mai urmarite din lume, disponibil pe Spotify

Podcast-ul comicului Joe Rogan va fi, din luna septembrie, disponibil pe Spotify, platforma cu care a semnat un contract de exclusivitate.

Romanii si conexiunea la internet: ce s-a schimbat la abonamentele de la noi, cele mai importante statistici

Romanii continua sa se bucure de unele dintre cele mai rapide conexiuni la internet din lume, iar acestea nu reprezinta exceptii, ci s-au transformat in reguli. Cel mai recent raport al ANCOM.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La Bar

Trei blonde intra intr-un bar. Sunt fericite, danseaza si canta. Tot comanda fiecare cate ceva de baut. Barmanul pana la urma, le intreaba ce sarbatoresc. Una dintre ele ii explica: Tocmai am terminat un.

Cum arata si cu ce se ocupa acum una din celebrele ispite de la Insula Iubirii. Pandemia de COVID-19 l-a prins in Italia (FOTO)

A fost una dintre cele mai sexy ispite masculine din Thailanda si a avut relatii cu doua femei: Mirela Banias si Teodora Mocanu. Da, asti ghicit este vorba chiar de Mircea! Teleormaneanul Mircea Moldovan nu.

Aproximativ 80% dintre comercianti din pietele din Lima, contaminati cu noul coronavirus

Patru din cinci comercianti din una dintre cele mai mari piete din Peru au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. in total, in tara sud-americana au fost inregistrate peste 88. 000 de cazuri de contaminare.

Mirabela Dauer, in pas cu moda. Cantareata si-a facut cont pe TikTok si a strans deja mii de aprecieri si urmaritori

Una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, Mirabela Dauer incearca sa tina pasul cu cele mai la moda trenduri in materie de retele de socializare. Dupa ce a petrecut 2 luni in izolare,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )