Libnet.ro
UNICEF

14:00

Unde a ajuns stiinta. Planta care iti da cartofi prajiti si ketchup

Antena3 Antena3,
Unde a ajuns stiinta. Planta care iti da cartofi prajiti si ketchup

Se stie ca cea mai buna combinatie e cea a cartofilor prajiti cu ketchup. Cel putin in anumite culturi. Ei bine, cercetatorii olandezi, dupa o munca de sase ani, au reusit sa creeze planta care face. continuă pe Antena3

Umbrela inteligenta care iti spune cand sa o iei cu tine

A aparut umbrela inteligenta, pe nume TARAbrella, care iti spune inainte sa pleci de acasa, daca este cazul sa o iei cu tine sau nu, informeaza Gizmag, potrivit ziare. com. Umbrela.

Tasta care iti arata cine ti-a vizitat profilul de Facebook

Vrei sa afli cine ti-a vizitat profilul de Facebook? Conform site-ului Science 2. 0,este suficient sa apesi tasta F5 atunci cand esti pe pagina profilului tau. Cei care iti apar in.

Utile: Hameiul, planta care vindeca o boala cumplita: gelozia; Patru semne ale cancerului de colon pe care majoritatea oamenilor le ignora; Dieta cu menta. Iata cum te poate ajuta aceasta planta sa slabesti rapid

Ce este bovarismul si cum iti dai seama daca suferi de aceasta tulburare. Multe femei se confrunta, fara sa stie, cu o tulburare. Capsunile, un pericol pentru sanatate. Redu consumul lor!Capsunile se numara printre cele mai consumate fructe ale verii. Sunt aromate, suculente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2886 seconds )