Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unde va fi inmormantat Ilie Balaci. Slujba va fi oficiata de Mitropolitul Olteniei

Adevărul Adevărul,
Unde va fi inmormantat Ilie Balaci. Slujba va fi oficiata de Mitropolitul Olteniei

Inmormantarea fostului mare fotbalist Ilie Balaci este programata pentru marti, 23 octombrie. Familia nu a facut inca publica ora la care va avea loc inmormantarea si programul, dar un lucru este cert: sicriul cu trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci va fi depus si la stadionul Ion Oblemenco. continuă pe Adevărul

Trupul nensufletit al lui Ilie Balaci va fi depus, luni dupa-amiaza, la stadionul Ion Oblemenco, iar pe teren va avea loc o slujba religioasa

Trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci va fi depus, luni dupa-amiaza, la stadionul Ion Oblemenco, iar marti dimineata va fi dus pe terenul de fotbal, unde va avea loc o slujba religioasa oficiata de un sobor de preoti de la Mitropolia Olteniei. Slujba de inmormantare va fi oficiata de un sobor de preoti in frunte cu Mitropolitul Olteniei, IPS Irineu.

Unde va fi inmormantat regretatul fotbalist Ilie Balaci. Familia acestuia a facut anuntul

Familia lui Ilie Balaci a anuntat ca fostul mare fotbalist urmeaza sa fie inmormantat marti la Craiova. Cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu legendei fotablului romanesc o pot face la.

A fost stabilita cauza mortii lui Ilie Balaci. Care este rezultatul autopsiei

Autopsia a aratat ca Ilie Balaci a murit in urma unui stop cardio-respirator, iar fosta legenda a Universitatii Craiova va fi inmormantata marti, la cimitirul Sineasca, unde este inmormantat si tatal.

Ilie Balaci va fi inmormantat marti. Sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus in aceasta seara la stadionul din Craiova

Inmormantarea fostului mare fotbalist Ilie Balaci este programata pentru marti. Familia nu a facut inca publica ora la care va avea loc inmormantarea si programul, dar un lucru e cert: sicriul cu trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci va fi depus si la stadionul Ion Oblemenco.

Craiova isi ia adio de la marele Ilie Balaci: S-a anuntat cand va fi inmormantat fostul mare fotbalist

Ilie Balaci a decedat chiar in orasul pe care l-a iubit. Voia sa vada derby-ul CS U Craiova FCSB, insa s-a stins in ziua partidei.

Momente cumplite la biserica unde este depus Ilie Balaci: Aurel Beldeanu a cazut din picioare. Primul diagnostic al medicilor este acela de preinfarct cu semipareza (VIDEO)

Momente incredibile la biserica Sfantu Ilie din Craiova unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit al fostului mare fotbalist Ilie Balaci. Colegului sau din generatia Craiovei Maxima, Aurel Beldeanu, i s-a.

Scene dramatice in biserica unde este privegheat Ilie Balaci. Mamei fostului mare fotbalist i s-a facut rau: Va implor sa nu ma luati de langa fiul meu!

Durere mare in familia lui Ilie Balaci. Sicriul cu trupului neinsufletit al fostului mare international a fost adus la Biserica Sfantul Ilie din Craiova, unde va ramane pana la ora 18.

Veste socanta de la Craiova despre mama lui Ilie Balaci! Atentie, imagini cu impact emotional

Este multa durere si suferinta la capataiul lui Ilie Balaci. Trupul neinsufletit al fostului mare fotbalist a fost depus la biserica, acolo unde au ajuns rude si apropiati. Printre ei, se numara si mama lu.

VIDEO Fiica lui Ilie Balaci, la moartea tatalui: Mereu spunea ca va muri primul. Toata viata mea am luptat sa-i port numele cu cinste

Fiicele marelui international Ilie Balaci au sosit in dupa-amiaza zilei de duminica, 21 octombrie, la apartamentul din Craiova unde acesta s-a stins din viata.

VIDEO Fiica lui Ilie Balaci, la moartea tatalui: Toata viata mea am luptat sa-i port numele cu cinste

Fiicele marelui international Ilie Balaci au sosit in dupa-amiaza zilei de duminica, 21 octombrie, la apartamentul din Craiova unde acesta s-a stins din viata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2075 seconds )