Libnet.ro
UNICEF

22:46

Unele dintre cele mai vechi fotografii color ne arata imaginea lumii de acum 100 de ani

Playtech Playtech,
Unele dintre cele mai vechi fotografii color ne arata imaginea lumii de acum 100 de ani

Cand ne gandim la fotografii vechi ne vin instant in minte imaginile alb-negru pe care cel mai probabil cu totii le avem acasa si care surprind tineretea parintilor si a bunicilor nostri, dar fotografia color a fost prezenta in vietile oamenilor de mai mult tip decat avem impresia. inainte de 1907, daca voiai o fotografie []. continuă pe Playtech

Cele mai amuzante bancuri despre pisici. De ce alearga pe acoperis un motan abia castrat

Va prezentam mai jos o selectie de bancuri amuzante cu si despre pisici, unele dintre cele mai indragite animale de companie.

FOTOGALERIE Prysmian intentioneaza sa extinda fabrica de cabluri de fibra optica de la Slatina. Cum arata una dintre cele mai mari unitati europene de acest gen

Italienii de la Prysmian, care au inaugurat cea mai mare fabrica europeana de cabluri de fibra optica la Slatina, vor decide in 2018 sau 2019 daca o extind, un raspuns pozitiv urmand sa insemne cresterea efectivelor cu 150-200 de oameni in noua unitate, spun sefii gruului. Cei de la Prysmian sustin ca un sfet dinre cablurile de fibra optica produse in Europa vor fi realizate la fabrica din Slatina care acum are 400 de angajati. Grupul a investit in tara 60 milioane euro, din care 50 milioane pentru productia destinata domeniului telecom si 10 milioane pentru domeniul energiei.

Wall-Street.ro, partener media la una dintre cele mai importante conferinte economice din regiune

Forumul Economic din Krynica, Polonia, organizat de Institutul pentru Studii Estice, este cea mai mare conferinta de profil din Europa Centrala si de Est. In fiecare an, Forumul reuneste peste 3. 000 de invitati, lideri economici, politici si sociali.

Una dintre cele mai frumoase femei din Rusia a impresionat intr-o tinuta creata de o romanca: Stilista ei mi-a marturisit ca e incantata si va mai apela la mine

Cantareata si vedet de televiziune Vera Brezhneva 35 de ani), considerata una dintre cele mai frumoase femei din Rusia, a impresionat pe scena unei emisiuni dupa ce a aparut intr-o tinuta creata de romanca Andra Turcanu.

Cine este femeia care l-a protejat pe Bear Grylls in cele mai periculoase expeditii: E incredibila! Este mai puternica decat 99% dintre barbati

Vechea zicala in spatele fiecarui barbat puternic se afla o femeie si mai puternica este probata de Megan Hine, expertul in supravietuire in varsta de 33 de ani care l-a insotit pe mai celebrul Bear Grylls in unele dintre cele mai periculoase expeditii, avand grija ca acesta, dar si membrii echipei de filmare sa fie mereu in siguranta.

Cele mai bune aplicatii de stiri: Ce platforme sa alegi pentru a fi informat

Multi dintre noi folosesc aplicatii de stiri. in era smartphone-urilor si a dispozitivelor mobile, presa cunoaste una dintre cele mai mari schimbari inca de la aparitia ei. Ease afla intr-o continua tranzitie de la suportul scris, printat, la mediul online. Toate publicatiile tiparite au site-uri web, iar unele dintre ele chiar si aplicatii de stiripentru [].

VIDEO Cele mai spectaculoase plaje din lume. Topul realizat de unul din cele mai importate site-uri de calatorie din lume

Cateva dintre cele mai spectaculoase si nonconformiste plaje din lume au apa fierbinte, nisip verde-galbui sau sunt bine ascunse turistilor.

Eurostat: Romania a inregistrat una din cele mai mari scaderi din UE ale ocuparii fortei de munca, in primul trimestru

Romania a inregistrat in primul trimestru al acestui an una din cele mai mari scaderi ale fortei de munca din Uniunea Europeana, arata datele institutului european de statistica Eurostat, publicate miercuri.

Kruk, recuperator de creante: Cele mai multe creante ale persoanelor fizice provin de la institutii bancare (60%), urmate de cele de la companii de telecomunicatii (29%)

Kruk Romania, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata recuperarilor de creante administra la sfarsitul primului trimestru 1. 000 creante, apartinand persoanelor fizice. Cele mai multe cazuri apartin persoanelor fizice din regiunea Muntenia 406. 975 creante, reprezentand 36% din numarul total). Transilvania ocupa locul secund, cu un total de 353. 939 creante, reprezentand 18% din total). Persoanele fizice din Muntenia au cea mai mare valoare a creantelor: 4. 504 milioane RON 41% din valoarea totala), urmate de persoanele din Transilvania cu 3. 165 milioane RON 29% din valoarea totala). Valoarea medie a creantelor persoanelor fizice administrate de KRUK Romania, la finalul primului trimestru al anului 2017, este de 6. 029 RON, a anuntat miercuri compania.

Cele mai mari regrete ale oamenilor aflati pe patul de moarte: marturiile unei asistente cu zeci de ani de experienta

O asistenta medicala a impartasit cele mai intalnite regrete ale oamenilor aflati pe patul de moarte. Aceasta a povestit emotiile si temerile experimentate de cei mai multi dintre pacienti, incluzandu-le intr-o carte dedicata muncii sale, scrie upliftconnect. com.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )