Libnet.ro
UNICEF

23:00

Uniunea Europeana a decis sanctiuni impotriva a 21 de oficiali rusi si ucraineni

Antena3 Antena3,
Uniunea Europeana a decis sanctiuni impotriva a 21 de oficiali rusi si ucraineni

Uniunea Europeana a decis sa suspende acordarea vizelor de calatorie si a pus sechestru pe bunurile a 21 de oficiali din Rusia si Ucraina, in urma referendumului din Ucraina, anunta BBC. Cei afectati sunt. continuă pe Antena3

Statele Unite si Uniunea Europeana au decis sanctiuni impotriva mai multor oficiali rusi si ucraineni

Uniunea Europeana a decis sa suspende acordarea vizelor de calatorie si a pus sechestru pe bunurile a 21 de oficiali din Rusia si Ucraina, in urma referendumului din Ucraina, anunta BBC. Cei afectati sunt.

Obama a decretat sanctiuni pentru 11 oficiali rusi si ucraineni. Washingtonul il vizeaza si pe Ianukovici

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a decretat sanctiuni vizand 11 oficiali de rang inalt rusi si ucraineni, inclusiv Viktor Ianukovici, ca represalii fata de referendumul privind anexarea Crimeei de catre.

Cei 21 de oficiali rusi si ucraineni supusi sanctiunilor UE. Pe lista: premierul Crimeei si inalti comandanti militari rusi

Lista oficialilor din Rusia si Ucraina impotriva carora UE va impune sanctiuni include trei inalti comandanti militari rusi, premierul regiunii Crimeea, presedintele Comisiei pentru Comunitatea Statelor Independente CSI) din Duma de Stat si inalti oficiali din cele doua camere ale Parlamentului rus. Acestia sunt vizati de sactiuni precum interdictia de a calatori in UE si inghetarea activelor de pe teritoriul UE, scrie Reuters.

21 de oficiali rusi si ucraineni, sanctionati de UE.

Uniunea Europeana UE) a adoptat luni sanctiuni impotriva a 21 de persoane considerate responsabile de anexarea Crimeei de catre Rusia, a anuntat ministrul lituanian de Externe, relateaza AFP, conform Mediafax. Ministrii europeni de Externe tocmai au decis sanctiuni - restrictii de calatorie si blocarea averilor - vizand 21 de oficiali ucraineni si rusi, a scris Linas Linkevicius, intr-un mesaj postat pe Twitter.

Occidentalii pregatesc sanctiuni impotriva Rusiei, fara a viza conducerea statului

Occidentalii au condamnat duminica referendumul ilegal din Crimeea, iar Uniunea Europeana urmeaza sa decida luni sanctionarea unor oficiali rusi, fara a viza insa conducerea statului, pentru a pastra.

LIVE TEXT Criza din Crimeea. UE impune sanctiuni pentru 21 de persoane, Rusia propune ca Ucraina sa adopte o noua constitutie care sa o tina departe de UE si NATO

Sub amenintarea sanctiunilor SUA, parlamentarii rusi au anuntat luni dimineata ca vor adopta rapid o lege prin care Crimeea sa redevina parte a Federatiei Ruse dupa referendumul de duminica. Rezultatele scrutinului, nerecunoscut decit de Rusia, arata un vot covirsitor 95%) in favoarea unificarii cu Moscova. Intre timp, bursele scad pe fondul incertitudinii, iar lumea intreaga asteapta anuntul oficial de la Washington si Bruxelles privind sanctiunile pentru oficiali rusi. -------------Ora 14. 59: UE va impune sanctiuni pentru 21 de oficiali din Rusia si Ucraina, a anuntat ministrul lituanian de Externe citat de ReutersOra 14. 30 Rusia propune grup de sprijin international pentru Ucraina si cere neutralitate politica si militara pentru Ucraina, adica imposibilitatea de a adera la UE si NATOOra 14. 09: Parlamentul Crimeei a decis luni nationalizarea companiilor energetice Cernomornaftogaz si Ukrtransgaz, anunta Reuters. Saptamina trecuta, un oficial din Crimeea a anuntat ca cele doua firme ucrainene nationalizate ar putea fi vindute unei companii ruse precum Gazprom. Ora 13. 30 Rubla devine moneda oficiala a Crimeei. Hryvna va mai fi acceptata la plata pana la sfarsitul anului viitor Urmareste LIVE TEXT evenimentele zilei de luni.

LIVE TEXT Criza din Crimeea. UE impune sanctiuni pentru 21 de persoane, SUA sanctioneaza 11 persoane, Kremlinul propune ca Ucraina sa adopte o noua constitutie care sa o tina departe de UE si NATO/ Putin a semnat decretul privind recunoasterea independen

Sub amenintarea sanctiunilor SUA, parlamentarii rusi au anuntat luni dimineata ca vor adopta rapid o lege prin care Crimeea sa redevina parte a Federatiei Ruse dupa referendumul de duminica. Rezultatele scrutinului, nerecunoscut decit de Rusia, arata un vot covirsitor 95%) in favoarea unificarii cu Moscova. Intre timp, bursele scad pe fondul incertitudinii, iar lumea intreaga asteapta anuntul oficial de la Washington si Bruxelles privind sanctiunile pentru oficiali rusi. -------------Ora 22. 10 Franta ar putea lua in calcul anularea vanzarii navelor Mistral catre Rusia - ministrul francez de Externe, Laurent FabiusOra 20. 30 Presedintele rus Vladimir Putin a semnat luni decretul de recunoastere a regiunii ucrainene Crimeea drept stat suveran si independent, anunta agentiile ruse, citand biroul de presa al Kremlinului. Ora 19. 30 Lista oficialilor rusi si ucraineni impotriva carora UE va impune sanctiuni include trei inalti comandanti rusi, premierul regiunii Crimeea, presedintele Comunitatii Statelor Independente CSI) si inalti oficiali din cele doua camere ale Parlamentului rus. Urmareste LIVE TEXT evenimentele zilei de luni.

Criza din Crimeea. UE impune sanctiuni pentru 21 de persoane, SUA sanctioneaza 11 persoane/ Putin a semnat decretul privind recunoasterea independentei Crimeei

Ub amenintarea sanctiunilor SUA, parlamentarii rusi au anuntat luni dimineata ca vor adopta rapid o lege prin care Crimeea sa redevina parte a Federatiei Ruse dupa referendumul de duminica. Rezultatele scrutinului, nerecunoscut decit de Rusia, arata un vot covirsitor 95%) in favoarea unificarii cu Moscova. Intre timp, bursele scad pe fondul incertitudinii, iar lumea intreaga asteapta anuntul oficial de la Washington si Bruxelles privind sanctiunile pentru oficiali rusi. Presedintele rus Vladimir Putin a semnat luni decretul de recunoastere a regiunii ucrainene Crimeea drept stat suveran si independent. Urmareste LIVE TEXT evenimentele zilei de luni.

LIVE TEXT Criza din Crimeea. SUA ameninta cu sanctiuni impotriva Rusiei, Kremlinul anunta regim fiscal privilegiat

Sub amenintarea sanctiunilor SUA, parlamentarii rusi au anuntat luni dimineata ca vor adopta rapid o lege prin care Crimeea sa redevina parte a Federatiei Ruse dupa referendumul de duminica. Rezultatele scrutinului, nerecunoscut decit de Rusia, arata un vot covirsitor 95%) in favoarea unificarii cu Moscova. Intre timp, bursele scad pe fondul incertitudinii, iar lumea intreaga asteapta anuntul oficial de la Washington si Bruxelles privind sanctiunile pentru oficiali rusi. Ora 9. 10: Ministrul rus al finantelor anunta posibile facilitatile fiscale pentru locuitorii din CrimeeaUrmareste LIVE TEXT evenimentele zilei de luni.

LIVE TEXT Criza din Crimeea. SUA ameninta cu sanctiuni impotriva Rusiei, Kremlinul anunta regim fiscal privilegiat/ Parlamentul din Crimeea a cerut oficial alipirea la Rusia/ Parlamentul de la Kiev a aprobat o mobilizare partiala

Sub amenintarea sanctiunilor SUA, parlamentarii rusi au anuntat luni dimineata ca vor adopta rapid o lege prin care Crimeea sa redevina parte a Federatiei Ruse dupa referendumul de duminica. Rezultatele scrutinului, nerecunoscut decit de Rusia, arata un vot covirsitor 95%) in favoarea unificarii cu Moscova. Intre timp, bursele scad pe fondul incertitudinii, iar lumea intreaga asteapta anuntul oficial de la Washington si Bruxelles privind sanctiunile pentru oficiali rusi. -------------Ora 12. 10 Vladimir Putin se va adresa parlamentului din Crimeea marti, potrivit unui consilier al liderului rus. Agentia Interfax scrie ca parlamentul Rusiei va emite marti o declaratie de sustinere pentru rezultatul referendumului din Crimeea. Ora 11. 55 Parlamentul ucrainean a aprobat, luni, o mobilizare partiala pentru a face fata ingerintei Rusiei in afacerile interne ale Ucrainei, care presupune 40. 000 de rezervisti. Ora 11. 30 Parlamentul Crimeei a proclamat luni independenta peninsulei de Ucraina si a cerut oficial alipirea ei la Rusia. Ora 10. 35 Presedintele interimar al Ucrainei: Referendumul din Crimeea este o mare farsa. Urmareste LIVE TEXT evenimentele zilei de luni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )