Libnet.ro
UNICEF

22:45

Statele Unite si Uniunea Europeana au decis sanctiuni impotriva mai multor oficiali rusi si ucraineni

Antena3 Antena3,
Statele Unite si Uniunea Europeana au decis sanctiuni impotriva mai multor oficiali rusi si ucraineni

Uniunea Europeana a decis sa suspende acordarea vizelor de calatorie si a pus sechestru pe bunurile a 21 de oficiali din Rusia si Ucraina, in urma referendumului din Ucraina, anunta BBC. Cei afectati sunt. continuă pe Antena3

Uniunea Europeana a decis sanctiuni impotriva a 21 de oficiali rusi si ucraineni

Uniunea Europeana a decis sa suspende acordarea vizelor de calatorie si a pus sechestru pe bunurile a 21 de oficiali din Rusia si Ucraina, in urma referendumului din Ucraina, anunta BBC. Cei afectati sunt.

Occidentalii pregatesc sanctiuni impotriva Rusiei, fara a viza conducerea statului

Occidentalii au condamnat duminica referendumul ilegal din Crimeea, iar Uniunea Europeana urmeaza sa decida luni sanctionarea unor oficiali rusi, fara a viza insa conducerea statului, pentru a pastra.

Referendumului din Crimeea, considerat ilegal de Statele Unite si Uniunea Europeana (VIDEO)

Rezultatele preliminare ale referendumului din Crimeea sunt de tip stalinist si nu reflecta nici macar structura etnica a peninsulei, unde rusii nu depasesc 58%, sustin specialistii in politica externa. in.

Referendumul din Crimeea, considerat ilegal de Statele Unite si Uniunea Europeana (VIDEO)

Rezultatele preliminare ale referendumului din Crimeea sunt de tip stalinist si nu reflecta nici macar structura etnica a peninsulei, unde rusii nu depasesc 58%, sustin specialistii in politica externa. in.

Obama l-a anuntat pe Vladimir Putin ca Statele Unite sunt pregatite sa impuna sanctiuni suplimentare Rusiei

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, l-a avertizat, duminica, pe omologul sau rus, Vladimir Putin, de eventuale sanctiuni suplimentare care pot fi luate fata de Rusia, subliniind ca administratia de la Casa Alba si aliatii lor nu vor recunoaste niciodata referendumul desfasurat in Crimeea, relateaza AFP.

UE pregateste noi sanctiuni impotriva Rusiei.

Ministrii de externe ai UE se reunesc astazi la Bruxelles pentru a stabili noi sanctiuni impotriva Rusiei pentru sprijinirea referendumului din Crimeea, anunta BBC. Cele 28 de state membre au decis sa aplice sanctiuni pentru oficialii rusi, de la refuzul de acordare a vizelor, pana la inghetarea averilor acestora aflate pe teritoriul comunitar. Si SUA a anuntat ca va impune sanctiuni impotriva Rusiei. Rezultatul referendumului din Crimeea este unul al carui rezultat se cunostea dinainte: .

Ucraina va semna Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana pe 21 martie, anunta premierul ...

Ucraina va semna Acordul de Asociere partea politica cu Uniunea Europeana, pe 21 martie, a anuntat ieri seara premierul acestei tari, Arsenii Iateniuk. Stirea a fost difuzata de agentia Interfax Ucraina, citand Ukrainska Pravda. Potrivit portalului moldova. org, premierul Ucrainei a purtat deja discutii in acest sens cu presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy. Am avut o discutie cu presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, in cadrul careia am .

Adoptiile internationale au fost reluate si pentru Statele Unite. Doua familii mixte au infiat trei copii

Adoptiile internationale au fost reluate si pentru Statele Unite ale Americii. Doua familii mixte, in care unul dintre parinti este roman, au adoptat trei copii de 5, 6, respectiv 4 ani.

Gigantul chinez Alibaba va fi listat la bursa in Statele Unite

Compania chineza Alibaba va deveni publica in Statele Unite, anunta CNET. Gigantul din China va fi listat la bursa de peste ocean, fiind de asteptat ca din vanzarea actiunilor sa stranga peste 15.

Presedintele Venezuelei propune o comisie la nivel inalt pentru restabilirea pacii cu Statele Unite

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, confruntat in ultimele luni cu critici dure din partea Occidentului, a anuntat sambata ca va propune crearea unei comisii la nivel inalt pentru a promova relatiile bilaterale si pacea dintre Venezuela si Statele Unite, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )