Libnet.ro
UNICEF

13:45

Uniunea Europeana va dona banii din cadrul Premiului Nobel copiilor afectati de razboaie

Antena3 Antena3,
Uniunea Europeana va dona banii din cadrul Premiului Nobel copiilor afectati de razboaie

Banii primiti de Uniunea Europeana ca parte a Premiului Nobel pentru Pace vor fi donati proiectelor care se ocupa cu protejarea copiilor din zone afectate de razboi, a anuntat Comisia Europeana, miercuri,. continuă pe Antena3

UE va dona cecul de la Premiul Nobel pentru Pace copiilor victime ale conflictelor armate.

Uniunea Europeana a anuntat, miercuri, ca va dona cecul de 927. 000 de euro care va insoti Premiul Nobel pentru Pace acordat in acest an forului comunitar unor proiecte in ajutorul copiilor victime ale conflictelor armate, transmite AFP, potrivit Mediafax. Premiul Nobel este sinonim cu reconcilierea in intreaga lume. De banii acestui premiu trebuie sa beneficieze prima speranta pentru viitor, dar si primele victime ale conflictelor prezente si trecute, si anume copiii, a afirmat presedintelui .

UE doneaza valoarea premiului Nobel in beneficiul copiilor afectati de razboaie si conflicte

Comisia Europeana a anuntat ca va dona suma aferenta premiului Nobel pentru pace, primit anul acesta, adica aproximativ 930. 000 de euro, unor proiecte care sprijina copiii afectati de razboaie si conflicte din toata lumea, potrivit europa. eu.

CE a acceptat oficial banii primiti cu ocazia decernarii premiului Nobel pentru pace

Comisia Europeana CE) a acceptat oficial, astazi, in numele Uniunii Europene, banii primiti cu ocazia decernarii premiului Nobel pentru pace si a precizat ca intentioneaza sa doneze aceasta suma copiilor afectati de razboaiele si conflicte in intreaga lume, se arata intr-un comunicat.

Viktor Orban: Ungaria se apropie de un acord cu FMI si Uniunea Europeana

Premierul ungar, Viktor Orban, a declarat ca tara sa se apropie de un acord cu FMI si Uniunea Europeana, dupa ce Comisia europeana a estimate ca deficitul bugetar va ramane la 3% in 2012 si 2013. in ultim.

Forumul economic Descoperiti o noua Destinatie de Afaceri la rascrucea dintre Uniunea Europeana, Orientul Mijlociu si Africa de Nord

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) a organizat in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Ciprului si Asociatia Oamenilor de Afaceri Cipru - Romania, Forumul Economic pentru Investitii - Afaceri - Servicii in Cipru Descoperiti o noua Destinatie de Afaceri la rascrucea dintre Uniunea Europeana, Orientul Mijlociu si Africa de Nord, la Palatul Camerei Nationale, conform unui comunicat de presa.

Uniunea Europeana suspenda partial ajutorul financiar acordat Afganistanului

Uniunea Europeana a anuntat luni ca a suspendat 20 de milioane de euro din ajutorul acordat guvernului afgan, avertizand ca totul depinde de bunavointa autoritatilor de la Kabul de a pune in aplicare reformele convenite, anunta AFP.

BUGET 2013: Tensiuni in Uniunea Europeana.

Negocierile dificile asupra bugetului Uniunii Europene pentru anul 2013 pareau, marti, sortite esecului, dupa retragerea Parlamentului European, iar o criza este acum inevitabila, cu o saptamana inaintea summitului liderilor europeni privind cadrul financiar multianual 2014-2020, relateaza AFP, citata de Realitatea. net Parlamentul European nu poate continua negocierile privind bugetul pentru anul 2013 in contextul imposibilitatii actuale in care se afla Consiliul de ministri al UE) de a .

Uniunea Europeana suspenda taxa pentru emisiile de CO2 ale companiilor aeriene pana in 2013

Comisia Europeana a propus suspendare aplicarii taxei care trebuie platita de companiile aeriene pentru emisiile de dioxid de carbon pana la urmatoarea adunare generala a Organizatiei Aviatiei Civile.

Ce cadou va primi cel care va trimite cel mai inspirat masaj din cadrul campaniei Pe tricolor e scris UNIRE

Doua saptamani mai aveti la dispozitie pentru a trimite un mesaj, o fotografie sau un filmulet in cadrul campaniei Antena 3 Pe tricolor e scris unire. Cel care va reusi sa ne trimita cel mai convingator.

Ce cadou va primi persoana care va trimite cel mai inspirat mesaj din cadrul campaniei Pe tricolor e scris UNIRE

Doua saptamani mai aveti la dispozitie pentru a trimite un mesaj, o fotografie sau un filmulet in cadrul campaniei Antena 3 Pe tricolor e scris unire. Cel care va reusi sa ne trimita cel mai convingator.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )