Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare realizare a judetului Constanta: universitatea spagii?!.

România Liberă România Liberă,
Cea mai mare realizare a judetului Constanta: universitatea spagii?!.

Din cauza ploii torentiale de afara, festivitatea a avut loc ieri in holul camupusului care gazduieste Facultatea de Medicina. La eveniment au luat parte prorectori, decani si dascali, mai putin actualul ordonator interimar de credite, prof. univ. dr. Ion Bordeianu. Presedintele Senatului Universitatii Ovidius, prof. univ. dr. Petru Bordei, a declarat, dupa eveniment, ca rectorul UOC nu a putut fi prezent la deschidere deoarece acesta a fost chemat de o comisie de la Ministerul Educatiei. In . continuă pe România Liberă

Japonia: Tokyo Electric Power, cu un pas mai aproape de a reactiva cea mai mare centrala nucleara din lume

Tokyo Electric Power Tepco), cea mai mare companie furnizoare de electricitate din Japonia, a demarat primele formalitati pentru a reactiva o centrala nucleara din nord-vestul tarii, fiind primul pas din planul de recuperare dupa dezastrul nuclear de la Fukushima, de anul trecut.

INTERVIU cu pianista Alexandra Dariescu: A canta in Festivalul Enescu este cea mai mare bucurie

Alexandra Dariescu locuieste la Londra si are deja o cariera de succes in Marea Britanie. Cel mai emotionant moment din viata sa a fost debutul la Royal Albert Hall, in luna iunie a acestui an.

Basescu: Independenta energetica, cea mai mare miza pentru Romania

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, duminica, intr-o emisiune televizata, daca este de acord sau nu ca Chevron sa exploateze gaze de sist in Romania, seful statului precizand ca nu exista miza.

Start pentru cel mai mare festival de bere din lume: 5 lucruri inedite despre Oktoberfest

Cea de-a 180-a editie a festivalului berii Oktoberfest, cea mai mare sarbatoare de acest gen din lume, a inceput la Munchen, Germania. Pana pe 6 octombrie, cand Oktoberfest isi va inchide portile, sunt asteptati peste 7 milioane de vizitatori, scrie.

VIDEO. Bucurestiul este cea mai PERICULOASA capitala din UE. Vezi din ce cauza.

Bucurestiul este considerat cea mai periculoasa capitala din Uniunea Europeana. // Expertii spun ca din cauza cladirilor vechi si nesigure, un cutremur foarte mare ar putea fi devastator pentru locuitorii Capitalei.

Ea este cea mai frumoasa femeie din lume

Cea mai frumoasa femeie din lume este pe jumatate filipineza si pe jumatate americana. Miss Filipine a primit titlul de Miss World 2013, la finalul unui concurs spectaculos desfasurat in Bali. Noua Miss World.

Cel mai mare declin din ultima luna pe bursele din Europa

Bursele europene au incheiat primele tranzactii ale saptamanii cu cel mai mare declin din ultima luna, cauzat de problemele din SUA privind bugetul, care ar putea duce la blocarea activitatilor guvernamentale, si de riscul de cadere a guvernului italian, potrivit presei internationale.

Cel mai mare festival de literatura din Romania are loc la Iasi.

Cel mai mare eveniment dedicat literaturii din Romania va avea loc anul acesta la Iasi, intre 23 si 27 octombrie. Peste 200 de profesionisti ai cartii, din tara si strainatate scriitori, traducatori, editori, critici literari, distribuitori de carte, manageri cultural si-au anuntat participarea la Festivalul International de Literatura si Traducere FILIT) Iasi. Printre invitatii de marca, care au confirmat prezenta, se numara Herta Muller, laureata premiul Nobel pentru .

Indicele de integrare europeana: Republica Moldova, cea mai aproape de standardele UE

Potrivit studiului, Republica Moldova are cele mai bune rezultate din cadrul celor sase tari din Parteneriatul Estic.

Medicul care a lasat un salariu de 10 ori mai mare in Germania pentru spitalul din Alba Iulia

In timp ce mii de medici romani iau calea strainatatii, mai exista si cazuri, e drept mult mai putine, in care doctorii se intorc sa profeseze in spitalele din tara. Un exemplu este medicul Cristian Tibea. S-a specializat in Germania, iar acum il gasim pe sectia de Obstetrica-Ginecologie a Spitalului de Urgenta din Alba Iulia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )