Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cei doi suspecti ai atacurilor de la Paris s-a intalnit cu un predicator al-Qaeda in Yemen

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre cei doi suspecti ai atacurilor de la Paris s-a intalnit cu un predicator al-Qaeda in Yemen

Unul dintre cei doi frati, urmariti pentru atentatul de la Charlie Hebdo, s-a intalnit in 2011 cu predicatorul al-Qaeda Anwar al Awlaki in timpul unei vizite in Yemen, potrivit unei surse din cadrul serviciilor de informatii, citata de Reuters. continuă pe Hotnews

Unul din cei doi frati suspectati de atacul terorist din Franta, a aparut in 2005, intr-un reportaj pe canalul France 3

Unul dintre cei doi frati suspectati de implicare in atacul terorist care avut loc in redactia publicatiei de satira Charlie Hebdo, soldat cu moartea a 12 persoane, a aparut intr-un reportaj al canalului France.

Autoritatile din Franta, pe urmele atacatorilor de la Charlie Hebdo: Cei doi suspecti principali s-ar afla la 66 kilometri de Paris

UPDATE16:48:Autoritatile preconizeaza ca teroristii s-ar afla la 66 de kilometri de Paris. Anterior, se vehicula ca acestia s-au baricadat intr-o locuinta din Oise. UPDATE15:38:Trei elico.

LIVETEXT/VIDEO Franta: Cei doi suspecti de terorism au luat ostatici, dupa un schimb de focuri cu jandarmii. Stare de asediu in zona industriala din jurul Parisului, unde jihadistii s-ar fi ascuns. Fratii Kouachi au spus ca sunt gata sa moara ca martiri

Evenimente cutremuratoare in Franta. Vineri este in desfasurare o luare de ostatici intr-o intreprindere din comuna Dammartin-en-Goele, la cativa km de aeroportul din Roissy RTL). Aceasta s-a intamplat in jurul orei 10. 00 ora Romaniei), la un depozit, dupa ce a avut loc un schimb de focuri pe Drumul National 2. O masina fusese furata cu putin timp in urma la Montagny Sainte-Felicite Oise) de catre doi indivizi inarmati cu semnalmentele fratilor Kouachi, care au ucis miercuri 12 persoane la sediul revistei Charlie Hebdo. Urmaritipe HotNews. roLIVETEXT evenimentele zilei si intra in material pentru transmisiunea LIVE a France24 si Euronews15:22 Politia franceza a publica fotogafiile suspectilor de la Montrouge in care ieri a fost ucisa o politista): Amedy Coulibaly 32 de ani) si Hayat Boumeddiene 26 de ani)15. 15: Ministerul de Externe: Romanii care urmeaza sa calatoreasca sau se afla in Franta sa manifeste prudenta sporita14. 35 Inca o luare de ostatici in Franta, intr-un magazin evreiesc la marginea Parisului. Suspectul este ucigasul de ieri al politistei14. 15: AFP: Mai multe scoli din Dammartin sunt evacuate. 29 Un cleric al Statului Islamic revendica atentatul de la Paris si ameninta SUA si Marea Britanie14. 13: Le Figaro: Autoritatile au confirmat ca cei doi suspecti sunt, cu cvasi-certitudine, cei doi frati Kouachi. Nu putem confirma pentru moment daca exista un ostatic. Echipele vor incerca sa stabileasca un contact, prioritatea este stabilirea dialogului cu cei care au luat ostatici. Acesta lucru va lua timp, poate cateva ore----------.

Doar doi dintre cei patru suspecti de proxenetism si trafic de persoane au fost arestati preventiv

Tribunalul Gorj a dispus, ieri, arestarea a doi dintre cei patru suspecti retinuti de DIICOT sub acuzatiile de proxenetism si trafic de persoane si minori.

LIVETEXT/VIDEO Franta: Cei doi suspecti de terorism au luat ostatici, dupa un schimb de focuri cu jandarmii. Ei se ascund intr-o mica tipografie in apropiere de Aeroportul Roissy - Paris

Evenimente cutremuratoare in Franta. Vineri este in desfasurare o luare de ostatici intr-o intreprindere din comuna Dammartin-en-Goele, la cativa km de aeroportul din Roissy RTL). Aceasta s-a intamplat in jurul orei 10. 00 ora Romaniei), la un depozit, dupa ce a avut loc un schimb de focuri pe Drumul National 2. O masina fusese furata cu putin timp in urma la Montagny Sainte-Felicite Oise) de catre doi indivizi inarmati cu semnalmentele fratilor Kouachi, care au ucis miercuri 12 persoane la sediul revistei Charlie Hebdo. Urmaritipe HotNews. roLIVETEXT evenimentele zilei si intra in material pentru transmisiunea LIVE a France2411. 53: Ce stim pana la acum: Cei doi frati Kouachi s-au refugiat vineri dimineata intr-o mica tipografie de materiale publicitare aflata in zona industriala a comunei Dammartin-en-Goele 20 km nord- este de Paris). Ei au luat un ostatic. Politistii au inceput negocierile cu suspectii de terorism. La primele ore ale zilei, fratii Kouachi au avut un schimb de focuri cu jandarmii, nici o victima nu a fost confirmata oficial. Cei doi frati sunt inarmati cu automate Kalasnikov - presa franceza11. 27: Informatiile privind cei doi morti nu sunt confirmate, mai multe publicatii scriu ca ar fi vorba de un ostatic. 26: Les Echos: Aeroportul Roissy - Charles de Gaulle a inchis 2 piste din 4, traseul zborurilor a fost schimbat. 22: iTele: Au inceput negocierile cu cei doi atacatori11. 20: Ministrul de interne confirma o interventie in curs pentru neutraliza autorii atentatelor. Precizare geografica: Comuna Dammartin-en-Goele, pozitionata la cativa km de aeroportul parizian Roissy, se afla intre Paris si comuna Villers-Cotterets, unde au avut loc cautarile de azi-noapte--------------.

Autoritatile din Franta, pe urmele atacatorilor de la Charlie Hebdo: Cei doi suspecti principali, baricadati intr-o casa, cu arme automate

UPDATE15:38:Trei elicoptere survoleaza Crepy-en-Valois, potrivit France 3 Picardie. Un grup de lupta format din 20 de persoane se afla la bordul unui elicopter Puma in Oise, potrivit BFM TV, citat de.

UPDATE: Atentatul de la Charlie Hebdo. Unul dintre suspecti S-A PREDAT politiei

Unul dintre suspectii de comiterea atacului impotriva Charlie Hebdo s-a predat politiei. Doi barbati franco-algerieni sunt in vizorul politiei in urma atacului comis miercuri la sediul saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, relateaza Le Point in pagina electronica. Cei doi suspecti de 32, respectiv 34 de ani sunt originari din Pantin, o suburbie a Parisului, si au revenit din Siria in vara anului trecut.

UPDATE: Atentatul de la Charlie Hebdo. Unul dintre suspecti S-A PREDAT. Operatiune a politiei la Reims

Unul dintre suspectii de comiterea atacului impotriva Charlie Hebdo s-a predat politiei. Doi barbati franco-algerieni sunt in vizorul politiei in urma atacului comis miercuri la sediul saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, relateaza Le Point in pagina electronica. Cei doi suspecti de 32, respectiv 34 de ani sunt originari din Pantin, o suburbie a Parisului, si au revenit din Siria in vara anului trecut.

VIDEO Toti cei trei atacatori care luasera ostatici in Paris vineri au fost ucisi. Imagini cu momentul asaltului

Cei doi presupusi atentatori de la Charlie Hebdo, fratii Said si Cherif Kouachi, care se ascundeau intr-o tipografie la Dammartin unde luasera un ostatic, sunt morti, relateaza AFP. Surse apropiate anchetei au declarat pentru France Presse ca ostaticul luat de acestia a fost salvat si este teafar. Ulterior, surse au declarat pentru Le Monde ca si Amedy Coulibaly, care luase ostatici intr-un magazin evreiesc din porte de Vincennes, a fost ucis. Politia declansase asaltul aproape conncomitent. Vezi in text imagini cu momentul interventiei trupelor speciale la magazinul din ParisUrmareste filmul evenimentelor din Dammartin, unde se ascundeau cei doi frati, care luasera un ostatic, aiciUrmareste aici filmul evenimentelor din Paris, zona porte de Vincennes .

Washington Post si Le Monde: Cum s-a transformat baiatul cu pizza, care fuma iarba intr-unul din autorii celui mai grav atac terorist din Franta ultimelor decenii

In urma cu mai bine de 10 ani, Cherif Kouachi, unul dintre cei doi frati care sunt suspectii principali in cazul atentatului din Paris, era un baiat de pizza care fuma iarba. A intrat sub influenta unui tanar nord-african, un amestec de vedeta rockroll si profet, care l-a atras spre Islamismul radical de unde Cherif a prins obsesia de a lansa un atac terorist - un lucru pe care nu-l ascundea deloc, dupa cum scrie Washington Post intr-o ampla analiza a transformarii tanarului neadaptat intr-un militant dornic sa verse sange. Un portret pe larg al principalului suspect l-au creionat si jurnalistii de la Le Monde, care noteaza ca o carte de identitate este cea care a pus anchetatorii pe pista formata din fratii Said si Cherif Kouachi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )