Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Toti cei trei atacatori care luasera ostatici in Paris vineri au fost ucisi. Imagini cu momentul asaltului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Toti cei trei atacatori care luasera ostatici in Paris vineri au fost ucisi. Imagini cu momentul asaltului

Cei doi presupusi atentatori de la Charlie Hebdo, fratii Said si Cherif Kouachi, care se ascundeau intr-o tipografie la Dammartin unde luasera un ostatic, sunt morti, relateaza AFP. Surse apropiate anchetei au declarat pentru France Presse ca ostaticul luat de acestia a fost salvat si este teafar. Ulterior, surse au declarat pentru Le Monde ca si Amedy Coulibaly, care luase ostatici intr-un magazin evreiesc din porte de Vincennes, a fost ucis. Politia declansase asaltul aproape conncomitent. Vezi in text imagini cu momentul interventiei trupelor speciale la magazinul din ParisUrmareste filmul evenimentelor din Dammartin, unde se ascundeau cei doi frati, care luasera un ostatic, aiciUrmareste aici filmul evenimentelor din Paris, zona porte de Vincennes . continuă pe Hotnews

CRIZELE TERORISTE DIN FRANTA au luat sfarsit. Toti cei trei atacatori AU FOST UCISI

UPDATE: Puteti vedea IMAGINILIVE cu urmarirea teroristilor de catre autoritatile francezeAvertisment MAE pentru romanii care vor sa calatoreasca in FrantaUPDATE:ATACATORUL din magazinul parizian.

Postul de radio RTL: Exista o legatura intre cei doi atacatori si barbatul care a impuscat joi o politista - toti trei au frecventat grupul fundamentalist Buttes-Chaumont

Postul de radio RTL arata vineri ca exista o legatura intre fratii Kouachi si autorul asasinatului de ieri asupra unei politiste. Potrivit acestuia, toti trei au frecventat in anii 2004-2005 un grup fundamentalist care racola cetateni francezi pentru a-i trimite in conflictele din Orientul Mijlociu.

UPDATE Autoritatile au cautat trei persoane in lacul Siutghiol. Cei trei erau la casele lor

Operatiunea de salvare de pe lacul Siutghiol, unde se presupunea ca trei persoane ar fi cazut in apa inghetata, a fost sistata, miercuri seara, dupa ce politistii au stabilit ca cei trei se aflau pe lac, la pescuit, si au fugit cand au vazut echipele de interventie, a declarat Raed Arafat.

Cei cinci magnifici care au schimbat istoria schiului la Jocurile Olimpice

Am putea oare sa ne imaginam istoria schiului fara cei mai mari dintre eroii sai, cei care au facut furori pe partiile de schi? Cu siguranta ca da. Dar ar fi o poveste trista, fara sarea si piperul pe care.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )