Libnet.ro
UNICEF

21:15

Unul dintre cei mai cunoscuti avocati, gasit fara suflare in casa sa

B1 B1,
Unul dintre cei mai cunoscuti avocati, gasit fara suflare in casa sa

John Devane, unul dintre cei mai cunoscuti avocati, a fost gasit fara suflare in casa sa. Acesta a devenit cunoscut dupa ce a reprezentat toate partile implicate intr-o crima de la Limerick,. continuă pe B1

A murit unul dintre cei mai mari muzicieni: Ultimul sau gest a IMPRESIONAT pe toata lumea (VIDEO)

Tobosarul englez, Jimmy Copley, care a cantat alaturi de Tony Iommi, Paul Rodgers, Jeff Beck si multi altii, a murit din cauza bolii sale cu care lupta de cativa ani, leucemie. Tony Martin a scris o.

Povestea lui Evan Spiegel, co-fondatorul Snapchat, unul dintre cei mai tineri miliardari ai lumii

La 26 de ani, americanul Evan Spiegel, co-fondatorul aplicatiei Snapchat, are o avere impresionanta, de 4 miliarde de dolari, scrie Rrevista CARIRE .

Istoricul Dacia, de la inceputuri la unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti

Unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti in lume este, fara dar si poate, Dacia. Un nume care, la un moment sau altul, mai apropiat sau mai indepartat, a reprezentat ceva pentru orice familie din tara noastra. Din fericire pentru noi, numele Dacia inca are ceva de spus pe scena auto internationala si la acest [].

Istoria Dacia, de la inceputuri la unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti

Unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti in lume este, fara dar si poate, Dacia. Un nume care, la un moment sau altul, mai apropiat sau mai indepartat, a reprezentat ceva pentru orice familie din tara noastra. Din fericire pentru noi, numele Dacia inca are ceva de spus pe scena auto internationala si la acest [].

Un sofer a surprins unul dintre cele mai rare fenomene meteo - VIDEO

Un sofer a avut insa parte de o adevarata in timp ce se afla pe un drum montan. Omul a surprins un fenomen meteo foarte rar. Daily Star, in timp ce automobilul inainta pe sosea,.

Atac cibernetic global, unul dintre cele mai mari din istorie: Hackerii au lovit computere din 100 de tari, cerand rascumparari pentru a debloca computerele afectate / Acestia au folosit un program dezvoltat de agentia de spionaj a SUA

O atac cibernetic global cu instrumente de hacking despre care expertii cred ca au fost dezvoltate de Agentia de Securitate Nationala a SUA a afectat sistemul de sanatate britanic, a lovit companii mari precum curierul FedEx si a infectat vineri computere din aproape 100 de tari, transmite Reuters.

Un hacker roman care a spart site-urile Pentagonului, Google, NASA si pe cel al Marinei Regale Britanice a fost trimis in inchisoare. Acum face audit de securitate

Razvan Cernaianu a fost unul dintre cei mai cunoscuti hackeri romani, care a spart zeci de site-uri, printre care cele ale Pentagonului, Google, NASA sau pe cel al Marinei Regale Britanice.

FOTO. Cum actioneaza si cum cere bani virusul WannaCry, care loveste sistemele informatice din 100 de tari ale lumii

Compania Kaspersky, unul dintre cei mai cunoscuti producatori mondiali de programe antivirus, a anuntat ca soft--ul WannaCry exploateaza o vulnerabilitate a sistemelor de operare Windows.

Cum se prepara delicioasa paine cu lapte, considerata unul dintre cele mai bune tipuri de paine din lume

Painea este aproape nelipsita de la orice masa. Exista atat de multe tipuri de paine, incat alegerea preferatului ar putea fi o reala provocare. Totusi, una dintre cele mai bune din lume este painea cu lapte.

Castigatori Eurovision 2017. Afla LIVE pe ce loc e Romania si cine sunt cei mai buni interpreti

Castigatori Eurovision 2017. Afla LIVE ce au facut Ilinca si Alex Florea, reprezentantii Romaniei, la Eurovision 2017, si cine sunt cei mai buni interpreti ai momentului, care au cucerit juriul si publicul european.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )