Libnet.ro
UNICEF

13:45

Unul dintre cei mai importanti lideri nazisti, ingropat in secret in cimitirul evreiesc din Berlin

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai importanti lideri nazisti, ingropat in secret in cimitirul evreiesc din Berlin

Heinrich Muller, fostul sef al Gestapo, politia secreta a lui Adolf Hitler, si cel mai important oficial nazist a carui soarta nu a fost cunoscuta dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, ar fi fost ingropat in. continuă pe Antena3

Iosif Vulcan, nasul literar a lui Eminescu, unul dintre cei mai mari carturari din istoria Transilvaniei

Iosif Vulcan a fost un publicist si scriitor roman, animator cultural, membru al Academiei Romane, fondatorul revistei culturale Familia. Este considerat a fi nasul literar al poetului national Mihai Eminescu. Tatal sau, Nicolae Vulcan, a fost nepotul de unchi al reputatului episcop-carturar Samuil Vulcan, intemeietorul scolii romanesti de la Beius, care azi ii poarta numele.

Un nou showroom BDT, in Bucuresti

Business Development Team BDT), unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata locala de retail auto, a deschis cel de-al doilea showroom Mazda in Calea Grivitei din Bucuresti.

Schimbare la varful Hochland: Mititelu preda stafeta dupa 7 ani la conducere

Producatorul de branzeturi Hochland Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria de lactate, are incepand cu 1 noiembrie un nou director general, anunta compania.

Schimbare la varful Hochland: Sergiu Mititelu preda stafeta dupa 7 ani la conducere

Producatorul de branzeturi Hochland Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria de lactate, are incepand cu 1 noiembrie un nou director general, anunta compania.

Investitie gigant la Ploiesti: Coca-Cola pompeaza 22 mil. euro intr-o linie de imbuteliere

Coca-Cola, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata bauturilor racoritoare, a investiti 22 milioane de euro intr-o noua linie de imbuteliere Cappy Pulpy, in unitatea de productie de la Ploiesti.

RCS-RDS a vandut obligatiuni de 450 de milioane de euro

Compania RCS-RDS, unul dintre cei mai importanti jucatori din piata comunicatiilor din tara noastra, a reusit sa vanda ieri, pe piata externa, obligatiuni in valoare totala de 450 de milioane de euro.

Marin Sorescu a fost considerat unul dintre cei mai mari scriitori contemporani, iar poetul Traian Demetrescu a fost numit un epigon al lui Mihai Eminescu

Unul dintre scriitori din judetul Dolj care nu au dus grija zilei de maine a fost Marin Sorescu. S-a nascut pe data de 29 februarie 1936, in comuna Bulzesti, din judetul Dolj. A fost cunoscut in timpul vietii pe aproape toate continentele planetei.

Seful Duraziv: Vrem sa obtinem eticheta ecologica pentru cat mai multe produse din portofoliu

Dupa ce a lansat primul produs industrial cu eticheta ecologica pe piata din Romania vopseaua Duraziv Fara Miros n. r. ), Duraziv, unul dintre cei mai mari producatori de materiale pentru constructii de pe plan local, ia in calcul extinderea.

Claudiu Craciun, unul dintre liderii miscarii de contestare a proiectului Rosia Montana, a fost pus sub acuzare in dosarul distrugerii masinii ministrului Culturii

Claudiu Craciun, unul dintre liderii informali ai miscarii de contestare impotriva proiectului minier de la Rosia Montana, a fost pus sub acuzare, alaturi de Alexandru Alexe, pentru distrugere si ultraj in dosarul distrugerii masinii ministrului Culturii, Daniel Barbu, anunta B1 Tv. Claudiu Craciun si Alexandru Alexe fusesera citati vinerea trecuta sa dea declaratii la Sectia 10 de Politie din Capitala in calitate de faptuitori in acest dosar. Domnul Barbu m-a declarat deja vinovat la ora de maxima audienta. Integritatea fizica a domnului Barbu nu a fost niciodata pusa in pericol, a fost chestionata demnitatea dansului, sau ce a mai ramas din ea, a afirmat Claudiu Craciun, care si-a exprimat atunci speranta ca oamenii legii sa nu cedeze la presiunile guvernamentale.

Unul dintre liderii teroristi din Somalia a fost ucis intr-un atac cu un avion american fara pilot

Liderul shebab Ibrahim Ali Adbi, alias Anta-Anta, prezentat ca unul dintre principalii organizatori ai atacurilor sinucigase ale gruparii al-Shabaab, a fost ucis luni intr-un atac cu un avion american fara pilot in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )