Libnet.ro
UNICEF

12:15

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri, in vizorul DNA

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri, in vizorul DNA

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania intra in vizorul DNA. Departamanetul juridic din cadrul ANAF a trimis catre DNA o sesizare cu privire la evaziunea fiscala pe care ar fi facut-o acest. continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania, in vizorul DNA

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania intra in vizorul DNA. Departamanetul juridic din cadrul ANAF a trimis catre DNA o sesizare cu privire evaziunea fiscala pe care ar fi facut-o acest.

Ministrul Culturii: Hamlet, unul dintre cei mai mari scriitori pe care i-a dat umanitatea

Prezent la un eveniment organizat cu prilejul Zilei Internationale a Cartii, ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a facut o confuzie intre scriitorul Shakespeare si personajul Hamlet. Vorbind despre importanta.

Predoiu il ataca pe Victor Ponta: Unul dintre cei mai mediocri ministri politici

Prim vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a lansat un atac la adresa lui Victor Ponta, pe care l-a apreciat ca fiind unul dintre ce mai medriocri ministrii, dupa ce premierul a anuntat ca, luni, va avea loc la Palatul Parlamentului evenimentul 3 ani de la inceputul sfarsitului regimului Basescu-MRU-Predoiu, informeaza Mediafax.

Cei mai mari sportivi ai Romaniei s-au intilnit la Soci

Cei mai mari sportivi din istoria Romaniei s-au intilnit la conventia SportAccord World Sport si Business Summit, desfasurata la Soci.

Distrugerea Plafar. Unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti, la un pas sa ajunga istorie

Unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti este la un pas sa ajunga istorie. Plafar, candva doctorul neoficial al romanilor, se zbate acum sa supravietuiasca. in 2007, statul a cedat brandul Plafar.

Patru dintre cei mai buni alpinisti ai Romaniei sunt in continuare blocati pe Muntele Everest

Patru dintre cei mai buni alpinisti ai Romaniei sunt in continuare blocati pe Muntele Everest, si infrunta pericolul, la 36 de ore dupa cutremurul devastator, din Himalaya. Bilantul cutremurului din Himalaya.

FOTO. Efect de domino, dupa controalele politiei santierelor la cei mai mari poluatori din Capitala

Ministerul Mediului a dat startul, luni, actiunii politia santierelor, formata din comisari ai Garzii Nationale de Mediu, care au inceput un control tematic inopinat in privinta poluarii aerului, in toate santierele de constructii din marile orase ale tarii. Imediat dupa inceperea actiunii, santierele s-au anuntat intre ele si, unul dupa altul, ca piesele de domino, si-au inchis portile sau au improvizat solutii cu care sa mimeze, pentru comisari, responsabilitatea fata de calitatea aerului.

Adevarul Live, ora 14.00: Neurochirurgul Claudiu Matei, despre cei mai mari dusmani ai creierului

Varsta la care apar bolile vasculare cerebrale a scazut dramatic, avertizeaza medicii neurologi si neurochirurgi. in acest context, este esential sa stim de ce tot mai multi tineri sufera accidente vasculare cerebrale si fac tumori, fie ele benigne sau chiar maligne la nivelul creierului. Medicul Claudiu Matei vine la Adevarul Live sa ofere explicatii.

FOTO Romanul Cosmin Bumbut castiga la una dintre cele mai mari competitii. Proiectul a impresionat pe toata lumea

Fotograful roman Cosmin Bumbut este castigator intr-una dintre cele mai mari competitii dedicate fotografiei. Proiectul sau a documentat camerele private la care au acces detinutii in penitenciare.

La 28 de ani, unul dintre cei mai buni fotbalisti din nationala Braziliei e virgin

Despre fotbalisti se spune ca au bani si faima, iar acest lucru le poate aduce in brate orice femeie de pe pamant.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )