Libnet.ro
UNICEF

05:45

Unul dintre cei mai temuti teroristi din lume si cap al-Qaeda, Adel Radi al-Harbi, a fost ucis in Siria

B1 B1,
Unul dintre cei mai temuti teroristi din lume si cap al-Qaeda, Adel Radi al-Harbi, a fost ucis in Siria

Unul dintre cei mai temuti teroristi din lume si cap al-Qaeda, Adel Radi al-Harbi, a fost ucis in lupte in apropierea orasului Idlib, aflat in nord-vestul Siriei, scrie Adevarul. Adel al-Harbi, care era adjunctul. continuă pe B1

Adel al-Harbi, unul dintre cei mai temuti teroristi din lume si cap al-Qaeda, a fost ucis in Siria

Armata siriana a confirmat uciderea lui Adel Radi al-Harbi, unul dintre locotenentii al-Qaeda si lider al gruparii Khorasan. Acesta a fost ucis in luptele din apropierea orasului Idlib, aflat in nord-vestul Siriei.

Unde ii puteti admira lucrarile lui Matei Serban, unul dintre cei mai bine vanduti artisti romani contemporani

Motiv de bucurie pentru bucurestenii iubitori de arta! In perioada 18 aprilie - 30 aprilie 2015, galeria de arta ArtXpert Bucuresti prezinta expozitia Exquisite Works, semnata de pictorul Matei Serban.

Kris Jenner isi lauda fiica si ginerele pe Facebook! Kim Kardashian si Kanye West, printre cei mai influenti oameni din lume!

Kris Jenner este mandra nevoie mare de fiica si ginerele ei, Kim Kardashian si Kanye West, fiindca cei doi au fost inclusi, de revista Time, in topul celor mai influenti oameni din lume! Uite cum ii lauda pe Facebook! .

Sotia unuia dintre cei mai bogati tigani din Romania lanseaza un atac fara precedent la adresa primarului Timisoarei: Si pentru el e o rusine

Unul dintre cele mai importante monumente istorice din Timisoara, casa Muhle, care a apartinut fostului florar imperial, se degradeaza pe zi ce trece. in timp ce Primaria se judeca pentru a-i obliga pe proprietari, membri ai clanului Carpaci, sa readuca cladirea la starea initiala, romii il acuza pe primar, spunand ca imobilul se degradeaza tocmai din cauza lui, pentru ca le-a sistat lucrarile si nu mai pot sa lucreze la casa cu care ne falim.

Unul dintre cele mai utilizate medicamente impotriva durerilor poate creste riscul de infarct

Unul dintre cele mai utilizate medicamentele impotriva durerilor si a inflamatiilor, Ibuprofenul, poate creste riscul de infarct si de accident vascular cerebral AVC). Riscul exista insa numai atunci cand.

Gael Monfils, cel mai spectaculos tenismen din lume, si-a anuntat prezenta la turneul BRD Nastase-Triac Trophy din Bucuresti

Ion Tiriac si Ilie Nastase au reusit sa il convinga pe francezul Gael Monfils, cel mai spectaculos tenisman din lume, in momentul de fata, sa joace la turneul de la Bucuresti, scrie Digi Sport. Francezul de.

Vladimir Putin ramane cel mai influent om din lume

Presedintele rus, Vladimir Putin, este cel mai influent om din lume. Liderul de la Kremlin a primit cele mai multe voturi din partea cititorilor publicatiei Time si a devansat 99 de personalitati. El este urmat in.

Presedintele rus, Vladimir Putin, cel mai influent om din lume in topul revistei Time

Presedintele rus, Vladimir Putin, este cel mai influent om din lume, potrivit unui sondaj al revistei Time. Liderul de la Kremlin a primit cele mai multe voturi din partea cititorilor publicatiei si a devansat 99 de.

Care este cel mai poluat oras din lume

New Delhi este orasul cel mai poluat din lume, potrivit unui raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Masuratorile facute in 1. 600 de orase de pe mapamond au aratat ca in orasul indian este cea mai.

Faze Tari: A facut sex cu 25 de barbati la o petrecere. Ce s-a intamplat dupa i-a transformat viata intr-un cosmar; Culmea ghinionului: au furat de la cei mai temuti mafioti; Are cel mai greu penis! Cum arata posesorul unui organ sexual de 3 kilograme

Si-a pierdut locul de munca in urma unei gafe incredibile. Ce i-a scris intr-un SMS sefului ei. O femeie din Australia si-a pierdut locul de munca dupa. Femeia din China care traieste intr-o pestera de doi ani. Du Meiying, o femeie in varsta de 52 de ani, din China, locuieste intr-o pestera de doi ani, dupa ce.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )