Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gael Monfils, cel mai spectaculos tenismen din lume, si-a anuntat prezenta la turneul BRD Nastase-Triac Trophy din Bucuresti

B1 B1,
Gael Monfils, cel mai spectaculos tenismen din lume, si-a anuntat prezenta la turneul BRD Nastase-Triac Trophy din Bucuresti

Ion Tiriac si Ilie Nastase au reusit sa il convinga pe francezul Gael Monfils, cel mai spectaculos tenisman din lume, in momentul de fata, sa joace la turneul de la Bucuresti, scrie Digi Sport. Francezul de. continuă pe B1

Vladimir Putin ramane cel mai influent om din lume

Presedintele rus, Vladimir Putin, este cel mai influent om din lume. Liderul de la Kremlin a primit cele mai multe voturi din partea cititorilor publicatiei Time si a devansat 99 de personalitati. El este urmat in.

Presedintele rus, Vladimir Putin, cel mai influent om din lume in topul revistei Time

Presedintele rus, Vladimir Putin, este cel mai influent om din lume, potrivit unui sondaj al revistei Time. Liderul de la Kremlin a primit cele mai multe voturi din partea cititorilor publicatiei si a devansat 99 de.

Care este cel mai poluat oras din lume

New Delhi este orasul cel mai poluat din lume, potrivit unui raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Masuratorile facute in 1. 600 de orase de pe mapamond au aratat ca in orasul indian este cea mai.

Cel mai sexy protest din lume. Rusoaicele din acest oras siberian AU LUAT ATITUDINE asa cum au stiut ele mai bine

Mai multe tinere dintr-un oras din Rusia si-au scos costumele de baie din dulap si si-au adus sezlonguri si cocteiluri pe marginea drumului, in semn de protest fata de ignoranta autoritatilor locale de a.

Premiile Laureus: Novak Djokovic, cel mai bun sportiv din 2014

Jucatorul de tenis Novak Djokovic a fost desemnat cel mai bun sportiv al anului 2014 la Gala Premiilor Laureus, dupa ce a cucerit titlul la Wimbledon si a incheiat anul pe primul loc in ierarhia ATP.

Irina Begu a castigat Heart Award: cea mai puternica jucatoare din lume in primul tur al Fed Cup!

Irina-Camelia Begu prima racheta a Romaniei in meciul din week-end, contra Canadei, a castigat premiul Heart Award, in urma unei sesiuni de vot, prin care a fost aleasa jucatoarea care a impresionat in primul tur al Fed Cup.

Noul Teatru National din Bucuresti are cele mai multe sali din lume, dar nu sunt suficienti tehnicieni pentru ele

Noul Teatru National din Bucuresti, care poate primi din acest weekend peste 2. 000 de spectatori, are cele mai multe sali din lume, sapte, din care una se poate transforma complet, iar alta este in aer liber,.

Cel mai puternic cutremur din ultimii 15 ani in Cipru

Un cutremur cu magnitudinea de 5,6 grade pe scara Richter a avut loc, miercuri, in Insula Cipru, in estul Marii Mediterane, fiind cea mai puternica miscare telurica produsa in aceasta zona in ultimii 16 ani, anunta Insitutul cipriot de geofizica, citat de Mediafax.

GALERIE FOTO: Cele mai bizare contructii din lume care sfideaza gravitatia

Arhitectii reusesc de multe ori sa ne surprinda cu proiectele lor indraznete, insa unele dintre ele reusesc sa ne taie respiratia. Asezate intr-un echilibru, aparent, precar deasupra dealurilor, suspendate pe stalpi sau cu fundatii foarte inguste, aceste cladiri par gata sa se prabuseasca la prima adiere de vant, potrivit Mediafax.

Monte Carlo Masters: Roger Federer, eliminat in optimi de Gael Monfils

Roger Federer cap de serie numarul doi) a parasit prematur turneul Masters de la Monte Carlo, elvetianul fiind invins in optimi de Gael Monfils favorit 14), scor 6-4, 7-65). In sferturile competitiei a ajuns Rafael Nadal: victorie in trei seturi 7-66) 4-6 6-3 cu John Isner.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )