Libnet.ro
UNICEF

07:45

Unul dintre turistii surprinsi de avalansa din Muntii Fagaras, gasit mort

Antena3 Antena3,
Unul dintre turistii surprinsi de avalansa din Muntii Fagaras, gasit mort

Unul dintre turistii surprinsi de avalansa din Muntii Fagaras a fost gasit mort, iar alti turisti sunt raniti. continuă pe Antena3

Interviu Exclusiv cu unul dintre militarii romani intorsi din Afganistan: Misiunea pe care am desfasurat-o a fost de escorta si asigurarea protectiei consilierilor din cadrul fortelor coalitiei

Unul dintre militarii Batalionului 495 Infanterie Capitan Stefan Soverth, intorsi vineri din Afganistan, a vorbit in exclusivitate despre provocarile pe care le presupuneau misiunile desfasurate in Orientul.

VIDEO Imagini spectaculoase cu eruptia unui vulcan din Indonezia, unul dintre cei mai activi din lume

Vulcanul Merapi din Indonezia, unul dintre cei mai activi din lume, a erupt marti, proiectand un nor gigant de cenusa la peste 6. 000 de metri inaltime si conducand la inchiderea unui aeroport international, conform AFP.

Avalansa in Muntii Fagaras: Un turist a murit, alti doi sunt raniti (VIDEO)

O avalansa s-a produs, vineri, in Muntii Fagaras. Mai multe persoane au fost surprinse, una fiind decedata, iar alte doua ranite. Potrivit Salvamont Sibiu, este vorba despre un grup de 11 turisti, care s.

Turisti surprinsi de avalanse vineri in muntii Fagaras: un mort si doi raniti Meteorolog: Avalansele, cauzate de prezenta omului si caldura soarelui

Un turist strain a decedat, alti doi au fost raniti si un alt schior a scapat cu viata, vineri, in urma a doua avalanse care au avut loc in muntii Fagarasului, insa numarul avalanselor produse in cursul acestei zile a fost mult mai mare, posibil din cauza ca au fost declansate de oameni, dar a influentat foarte mult si radiatia solara, a declarat, pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Serviciului Regional de Prognoza a Vremii Sibiu, meteorologul Narcisa Milian.

VIDEO UPDATE Mai multe persoane, surprinse de o avalansa in Muntii Fagaras. Doua dintre ele au fost ranite

Doua persoane au fost ranite, vineri, in urma unei avalanse produse in Muntii Fagaras, zona Serbota. Salvamontistii spun ca victimele au fost surprinse de zapada la suprafata.

Surpare pe o portiune de 6 metri pe DN7 de pe Valea Oltului! Circulatia a fost restrictionata pe unul dintre cele mai circulate drumuri din Romania!(FOTOVIDEO)

Surpare pe unul dintre cele mai circulate drumuri nationale din Romania care face legatura dintre sudul si estul tarii. Reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Drumurilor anunta ca circulatia a.

Cine este barbatul misterios alaturi de care a fost surprinsa Ioana Ginghina! Vedeta este indragostita de unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din turism

Ioana Ginghina traieste o poveste de dragoste alaturi de unul dintre cei mai cunoscuti influenceri de turism din Romania. Vedeta a fost recent surprinsa de paparazzi, iar imediat dupa s-a aflat si identitatea ac.

Viorel Mocanu, gasit in incompatibilitate de ANI. Fostul agent guvernamental la CEDO este unul dintre avocatii Sorinei Pintea

Viorel Mocanu, unul dintre avocatii Sorinei Pintea, a fost gasit in stare de incompatibilitate de catre Agentia Nationala de Integritate, pentru ca, in 2019, acesta ar fi fost simultan agent guvernamental la.

Vlad Voiculescu: Am cerut ca orice negociere cu PNL sa fie facuta doar in Alianta, nu de catre unul dintre partide

Vlad Voiculescu a scris luni, intr-o postare pe Facebook, ca PLUS nu a cerut ruperea aliantei cu USR, asa cum s-a vehiculat in presa, ci dimpotriva, a cerut functionarea acesteia. Voiculescu spune ca a cerut ca orice negociere cu PNL sa fie facuta doar in Alianta, nu de catre unul dintre partide sau de catre vreun candidat independent.

Unul dintre marele mistere de dupa cutremurul din 77. Cine a fost tanarul scos de Ceausescu de sub daramaturi dupa 11 zile

La 11 zile dupa cutremurul din 4 martie 1977, Sorin Crainic Ivan, un tanar de 19 ani, este scos, viu, de sub daramaturile Blocului Continental, de pe Colonadelor, acolo unde Toma Caragiu si-a pierdut viata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )