Libnet.ro
UNICEF

22:30

UPDATE. Accidentul din Apuseni, in Comisia de Aparare a Tarii. Dobritoiu: voi cere audieri.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Accidentul din Apuseni, in Comisia de Aparare a Tarii. Dobritoiu: voi cere audieri.

Seful Comisiei de Aparare a Tarii, Corneliu Dobritoiu a declarat, miercuri dimineata ca se va discuta despre oportunitatea constituirii unei comisii de ancheta in cazul tragediei aviatice din Muntii Apuseni. Voi cere audieri in cadrul Comisiei. Vor fi verificate atributiile ministrilor. Vom analiza atributiille institutiilor si vom solicita expertiza tehnica. O sa trecem in vedere si modul in care legea prevede modul in care se fac operatiunile de salvare. Vom verifica acuratetea . continuă pe România Liberă

UPDATE. Accidentul din Apuseni, in Comisia de Aparare a Tarii. ...

Traian Igas: Reprezentanti ai MAI, MT, MApN, STS, SRI vor participa la ancheta. Doamna Manescu, daca pana saptamana viitoare nu va fi inlocuita de la MT, ar trebui sa fie audiata. De asemena, s-a discutat sa vina Radu Stroe, pentru ca ar avea lucruri interesante de aflat, dar si viitorul ministru de Interne. Saptamana viitoare se va lua o decizie si in cazul STS. Seful Comisiei de Aparare a Tarii, Corneliu Dobritoiu a declarat, miercuri dimineata ca se va discuta .

Accidentul din Apuseni, in Comisia de Aparare a Tarii.

Accidentul aviatic din Apuseni va fi discutat, miercuri in sedinta Comisiei de Aparare a Tarii. Senatorii ar putea sa-i cheme la audieri pe reprezentantii institutiilor care au avut responsabilitati in coordonarea operatiunii de salvare. Dosarul accidentului aviatic din Apuseni a fost preluat de Parchetul Militar. Procurorul general al Curtii de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, la Sibiu, ca exista suspiciunea unei conduite culpabile din partea .

UPDATE. VIDEO Accidentul din Apuseni, in Comisia de Aparare a Senatului. ...

Traian Igas: Reprezentanti ai MAI, MT, MApN, STS, SRI vor participa la ancheta. Doamna Manescu, daca pana saptamana viitoare nu va fi inlocuita de la MT, ar trebui sa fie audiata. De asemena, s-a discutat sa vina Radu Stroe, pentru ca ar avea lucruri interesante de aflat, dar si viitorul ministru de Interne. Saptamana viitoare se va lua o decizie si in cazul STS. Seful Comisiei de Aparare a Senatului Corneliu Dobritoiu a declarat, miercuri .

Familia studentei care a murit in accidentul din Apuseni vrea sa se faca dreptate

Familia studentei care a murit in accidentul din Muntii Apuseni vrea sa se faca dreptate. Sora Aurei Ion spune ca autoritatile trebuie sa se stabileasca mai repede de ce operatiunea de salvare a esuat si sa.

Medicul Sorin Ianceu, ranit in accidentul din Apuseni: Am sunat la 112 si am dat coordonatele, indicand si localitatile

Medicul Sorin Ianceu, ranit in accidentul din Muntii Apuseni, a declarat luni, ca dupa prabusirea avionului a sunat la 112 si a dat coordonatele de pe Google Maps, indicand inclusiv zona unde se afla, si anume.

Dovada ca STS a mintit in privinta localizarii avionului implicat in accidentul din Apuseni

Incercand sa apere conducerea STS in contextul accidentului aviatic din Apuseni, Traian Basescu a declarat ca STS nu poate localiza telefoane mobile, ci doar fixe, si ca nu are capacitatea si nici echipament.

Raspuns HALUCINANT al unui politician. Care este legatura dintre europarlamentare, accidentul din Apuseni, cutremurul cosmogonic si USL

Un membru al partidului Forta Civica a dat un raspuns halucinant atunci cand a fost intrebat de ce vrea sa candideze la alegerile europarlamentare. Politicianul si-a inceput raspunsul cu tragedia din muntii Apu.

Alesii vor ancheta activitatea STS, dupa accidentul aviatic din Apuseni

Comisia de Aparare din Senat va ancheta modul in care Serviciul de Telecomunicatii Speciale a gestionat cazul accidentului din Apuseni.

Purtatorul de cuvant al STS, despre accidentul din Apuseni: Singura obligatie a Serviciului era sa transfere apelul catre ISU

Purtatorul de cuvant al Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Adrian Fulea, a declarat luni seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca singura.

'O minciuna!' Prima reactie a lui Basescu despre accidentul din Apuseni

Presedintele Basescu a declarat, duminica, dupa sedinta CSAT, ca in ultima perioada s-a instalat public, prin persistenta unor minciuni, ca STS trebuia sa faca localizarea exacta a locului accidentului, spunand ca acest lucru e o minciuna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3122 seconds )