Libnet.ro
UNICEF

05:30

Medicul Sorin Ianceu, ranit in accidentul din Apuseni: Am sunat la 112 si am dat coordonatele, indicand si localitatile

B1 B1,
Medicul Sorin Ianceu, ranit in accidentul din Apuseni: Am sunat la 112 si am dat coordonatele, indicand si localitatile

Medicul Sorin Ianceu, ranit in accidentul din Muntii Apuseni, a declarat luni, ca dupa prabusirea avionului a sunat la 112 si a dat coordonatele de pe Google Maps, indicand inclusiv zona unde se afla, si anume. continuă pe B1

Medicul Sorin Ianceu, ranit in accidentul aviatic din Apuseni, a ajuns acasa

Medicul Sorin Ianceu, ranit in accidentul aviatic din Apuseni, a fost externat si a ajuns acasa, in Oradea, acolo unde a fost asteptat de sotie si de copii. STS-ul sustine ca medicii care au scapat cu viata.

Copilotul Razvan Petrescu, ranit in accidentul din Apuseni, va fi operat a treia oara

Razvan Petrescu, copilotul ranit in accidentul din Apuseni, va fi supus astazi unei noi interventii chirurgicale la bazin. Tatal copilotului s-a aflat in permanenta langa fiul sau. in plus, tot el este cel.

Copilotul ranit in accidentul din Apuseni va fi operat pentru a treia oara

Copilotul avionului prabusit in Apuseni saptamana trecuta, Razvan Petrescu, va fi operat, vineri, pentru a treia oara, urmand sa sufere o interventie chirurgicala in zona bazinului,.

Dovada ca STS a mintit in privinta localizarii avionului implicat in accidentul din Apuseni

Incercand sa apere conducerea STS in contextul accidentului aviatic din Apuseni, Traian Basescu a declarat ca STS nu poate localiza telefoane mobile, ci doar fixe, si ca nu are capacitatea si nici echipament.

Sorin Ianceu spune ca a sunat la 112 si a dat coordonatele zonei in care s-a prabusit avionul, indicand si localitatile. STS sustinea ca medicul nu a sunat la 112

Medicul Sorin Ianceu, ranit in accidentul din Muntii Apuseni si externat, luni, de la Spitalul Judetean de Urgenta Cluj, a declarat ca a sunat la 112 si a dat coordonatele de pe Google Maps, indicand inclusiv zona unde se afla, si anume intre localitatile Horea si Belis. Medicul contrazice astfel afirmatia STS, conform careia Sorin Ianceu nu ar fi sunat la 112 dupa producerea accidentului, relateaza agentia Mediafax.

Familia Aureliei Ion va actiona statul in judecata daca nu sunt gasiti responsabilii pentru accidentul din Apuseni

Familia studentei care a murit in accidentul aviatic dinApuseni vrea sa fie gasiti vinovatii pentru tragedia petrecuta in urma cu unsprezece zile, amenintand ca altfel va actiona in judecata statul.

Medicul Ianceu unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni, externat luni.

Medicul Sorin Ianceu, de la Spitalul Beius, unul dintre supraavietuitorii accidentului Aviatic din Muntii Apuseni, a fost externat, luni, de la Spitalul de Urgenta Cluj. Medicul Sorin Ianceu, ranit in accidentul aviatic din Apuseni, a fost externat, luni, de la Spitalul Judetean de Urgenta Cluj, el fiind preluat de o ambulanta pentru a fi dus acasa, la Oradea, in timp ce doctorii Valentin Calu si Catalin Pivniceru ar urma sa fie externati marti, spun surse medicale. Medicul Sorin Ianceu a fost .

Purtatorul de cuvant al STS, despre accidentul din Apuseni: Singura obligatie a Serviciului era sa transfere apelul catre ISU

Purtatorul de cuvant al Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Adrian Fulea, a declarat luni seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca singura.

'O minciuna!' Prima reactie a lui Basescu despre accidentul din Apuseni

Presedintele Basescu a declarat, duminica, dupa sedinta CSAT, ca in ultima perioada s-a instalat public, prin persistenta unor minciuni, ca STS trebuia sa faca localizarea exacta a locului accidentului, spunand ca acest lucru e o minciuna.

Medicii Calu, Pivniceru si Ianceu, supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni, externati.

Medicul Sorin Ianceu, de la Spitalul Beius, unul dintre supraavietuitorii accidentului Aviatic din Muntii Apuseni, a fost externat, luni, de la Spitalul de Urgenta Cluj. Tot luni, vor fi externati medicii Calu si Pivniceru. Copilotul va mai ramane sub supravegherea medicilor.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )