Libnet.ro
UNICEF

11:01

UPDATE. Ancheta in cazul dezinfectantilor diluati. Parchetul General a inceput UP, in cauza. DIICOT explica de ce nu a investigat o plangere impotriva patronului Hexi Pharma

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Ancheta in cazul dezinfectantilor diluati. Parchetul General a inceput UP, in cauza. DIICOT explica de ce nu a investigat o plangere impotriva patronului Hexi Pharma

Procurorii Parchetului General au inceput urmarirea penala in cazul dezinfectantilor diluati. Este vorba despre doua infrcatiuni: zadarnicire a combaterii bolilor si substituirea de alimente sau alte produse. Ce declaratii au facut Procurorii Bogdan Licu, Laura Codruta Kovesi si Daniel Horodniceanu. continuă pe România Liberă

Parchetul General a inceput urmarirea penala in cazul dezinfectantilor diluati

Procurorii Parchetului General au inceput urmarirea penala in cazul dezinfectantilor diluati. Este vorba despre doua infrcatiuni: zadarnicire a combaterii bolilor si substituirea de alimente sau alte produse.

Noi dezvaluiri in cazul dezinfectantilor diluati: Ministru al Sanatatii, Achimas Cadariu, a cumparat produse de la Hexi Pharma pe vremea cand a condus spitalul oncologic din Cluj

Scandalul dezinfectantilor diluati ia amploare. Adrian Moraru, director al Institutului de Politici Publice a dezvaluit ca actualul ministru al Sanatatii, Achimas Cadariu, a cumparat produse de la Hexi Farma pe.

Scandalul dezinfectantilor ia amploare: Parchetul General va demara inceperea urmaririi penale pentru fapte de zadarnicire a combaterii bolilor (VIDEO)

Parchetul General va demara inceperea urmaririi penale in rem in cazul scandalului dezinfectantilor, anume va analiza faptele si, ulterior, daca acestea se verifica, vor fi puse sub.

Primele rezultate in ancheta privind dezinfectantii diluati. Cadariu: 3.526 de teste au fost facute si sub 5% au fost neconforme (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a prezentat primele rezultate ale anchetei desfasurate dupa declansarea scandalului dezinfectantilor diluati produsi de Hexi Pharma. Potrivit acestuia, 3526 de teste au fost facute si.

Cazul Hexi Pharma: Parchetul instantei suprepe incepe urmarirea penala in cazul dezinfectantilor folositi in spitale

Firma Hexi Pharma este urmarita penal de catre Parchetul instantei supreme in cazul dezinfectantilor folositi in spitale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )