Libnet.ro
UNICEF

22:45

UPDATE CNA: B1 - amenda mai mare pentru o emisiune despre lovitura de stat din decembrie, decat amenda pentru Antena 3 in cazul batjocoririi unor jurnalisti. 70.000 de lei pentru Robert Turcescu,50.000 de lei pentru Sinteza zilei

Hotnews Hotnews,
 UPDATE CNA: B1 - amenda mai mare pentru o emisiune despre lovitura de stat din decembrie, decat amenda pentru Antena 3 in cazul batjocoririi unor jurnalisti. 70.000 de lei pentru Robert Turcescu,50.000 de lei pentru Sinteza zilei

CNA a decis, joi, sa amendeze cu 50. 000 de lei postul Antena 3 pentru emisiunea Sinteza zilei din 14 ianuarie, in care erau batjocoriti mai multi jurnalisti, printre care Andreea Pora, Robert Turcescu si Ion Cristoiu. Este a treia oara cand subiectul s-a aflat pe agenda consiliului si a doua oara cand au fost supuse votului sanctiuni in acest caz. La scurt timp dupa votul pentru Antena 3, CNA a decis sa amendeze cu 70. 000 de lei postul B1 TV pentru o editie a emisiunii Sub semnul intrebarii, in care invitatii lui Robert Turcescu au discutat despre lovitura de stat din decembrie. Tot in sedinta de azi, o emisiune Romania TV in care Mugur Ciuvica vorbea despre cacareze basiste a scapat nesanctionata pentru moment, dar neregulile au fost coroborate cu cele dintr-o alta emisiune despre cazul Elodia, iar postul a primit in cele din urma o amenda de 10. 000 de lei. postul Mynele TV a primit o amenda de 100. 000 pentru reclame la telefoane erotice, iar Antena 1 si Pro TV au fost amendate cu 70. 000, respectiv 50. 000 de lei pentru emisiunile-tabloid cu Nicolae Guta. UPDATE Tot marti, CNA a decis sa prelungeasca licenta audiovizuala pentru Taraf TV, dupa ce, saptamana trecuta, postul a fost pe punctul sa o piarda, intrucat cererea de prelungire a licentei nu a primit suficiente voturi. continuă pe Hotnews

Croaziere in Mediterana: 700 de romani au dat 700.000 de euro pentru o vacanta pe cel mai mare vas din lume

Aproape 700 de romani au cumparat bilete pentru croazierele pe care le va face din vara in Mediterana cel mai mare vas din lume, Oasis of the Seas, care apartine Royal Caribbean. Compania va trimite anul viitor in Europa o nava similara ca dimensiuni,.

Twitter a raportat o pierdere mai mare decat anticipau analistii

Twitter a raportat incetinirea cresterii numarului de utilizatori si o pierdere de 511,5 milioane de dolari pentru trimestrul al patrulea, mai mare decat anticipau analistii, iar actiunile companiei americane au scazut cu pana la 19% in urma.

Actionarii NEPI au parte de un castig cu 73,5% mai mare

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments NEPI) a raportat pentru anul trecut un profit atribuibil actionarilor de 57,46 milioane de euro, cu 73,5% mai mare fata de castigul din anul precedent, de 33,1 milioane euro.

Traian Basescu cere o mai mare implicare a Turciei in regiunea Marii Negre

Traian Basescu face apel pentru o mai mare implicare a Turciei in regiunea Marii Negre, argumentand ca este nevoie de o abordare pragmatica in privinta cooperarii in zone mai putin sensibile din aceasta.

Traian Basescu face apel la Turcia pentru o implicare mai mare in regiunea Marii Negre

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a facut apel la Ankara pentru o implicare mai mare in regiunea Marii Negre, mentionand ca este nevoie de o abordare pragmatica asupra cooperarii in domenii mai putin sensibile, cum ar fi cercetarea sau protectia mediului, potrivit unui interviu acordat de seful statului ziarului turc Hurriyet Daily News.

Marius Mitu, in fata justitiei, la zece ani de la cel mai mare scandal din fotbalul beglian.

Cariera lui Marius Mitu in Belgia a fost intrerupta iremediabil de implicarea sa in cel mai mare scandal de coruptie care a lovit fotbalul belgian la mijlocul deceniului trecut si, la aproape zece ani de atunci, el este chemat sa dea socoteala in fata justitiei din tara unde putea ajunge un star, potrivit Mediafax. Marius Mitu a fost achizitionat de Anderlecht la inceputul sezonului 2005/2006, de la Lierse, dupa numeroase evolutii apreciate in campionatul belgian. Folosit foarte putin la .

Salariile conducerii ASF: Cel mai mare venit lunar net este al presedintelui ASF - 14.000 de euro. Veniturile prim-vicepresedintelui si ale vicepresedintilor - 12.000 de euro

Nivelul salarizarii membrilor Consiliului ASF este mult sub cel al conducerii fostelor comisii de supraveghere CSA, CNVM si CSSPP), a comunicat luni Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), care subliniaza ca nu este o institutie bugetara, ci una care se finanteaza in principal din cote, tarife si taxe aplicate entitatilor autorizate, reglementate si supravegheate. Cel mai mare venit lunar net din cadrul ASF este al Presedintelui ASF - echivalentul in lei a 14. 000 de euro, iar veniturile lunare nete ale prim-vicepresedintelui ASF si vicepresedintilor ASF sunt echivalentul in lei a 12. 000 de euro, precizeaza autoritatea.

La Timisoara se produce o macara mai mare decat Catedrala Mitropolitana

Grupul de firme Prompt din Timisoara, specializat in utilaje de ridicat de mari dimensiuni si al constructiilor metalice si industriale realizeaza si urmeaza sa puna in functiune cea mai mare si eficienta macara din Romania, destinata santierelor de constructii navale. Utilajul este mai inalt decat Catedrala Mitropolitana din Timisoara, cea mai inalta biserica din Romania.

FOTO La Timisoara se produce o macara mai mare decat Catedrala Mitropolitana

Grupul de firme Prompt din Timisoara, specializat in utilaje de ridicat de mari dimensiuni si al constructiilor metalice si industriale realizeaza si urmeaza sa puna in functiune cea mai mare si eficienta macara din Romania, destinata santierelor de constructii navale. Utilajul este mai inalt decat Catedrala Mitropolitana din Timisoara, cea mai inalta biserica din Romania.

Victor Ponta: Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta din MAI

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca secretarul de stat Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta infiintat in cadrul Ministerului de Interne, relateaza Ag.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )