Libnet.ro
UNICEF

18:00

Victor Ponta: Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta din MAI

B1 B1,
Victor Ponta: Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta din MAI

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca secretarul de stat Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta infiintat in cadrul Ministerului de Interne, relateaza Ag. continuă pe B1

Arafat, cel mai potrivit la Departamentul pentru situatii de urgenta

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca secretarul de stat Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta, infiintat recent in Ministerul de Interne, transmit surse din presa.

Ponta a cerut trecerea STS la MAI. Doctorul Raed Arafat, cel mai potrivit pentru a coordona un asemenea departament

Uniunea Social Liberala a initiat un proiect legislativ de urgenta prin care trece Serviciul de Telecomunicatii Speciale din subordinea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii in subordinea Ministerului de.

Cum vrea Victor Ponta vrea sa isi subordoneze STS.

USL a initat un proiect de lege prin care Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) va trece la Ministerul de Interne, in coordonarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta, condus de Raed Arafat. Potrivit proiectului depus de USL, Serviciul de Telecomunicatii Speciale se reorganizeaza ca Departament de Telecomunicatii Speciale, in cadrul MAI. Structura va avea personalitate juridica si va fi dondusa de un secretar de stat si trei subsecretari, numiti de primul-ministru. MAI preia .

Premierul Victor Ponta, la Antena 3, despre schimbarea directorului STS: Este doar un episod din eliberarea Romaniei. Daca as fi ministrul Justitiei as propune presedintelui Basescu gratierea lui Gigi Becali

Premierul Victor Ponta a confirmat luni seara, la Antena 3, ca exista o cerere de gratiere a lui Gigi Becali, depusa la Ministerul Justitiei, si ca, daca ar fi ministru al justitie, ar inainta propunerea presedintelui Traian Basescu. Seful executivului a infirmat, in aceasta emisiune, eventualitatea unei remanieri guvernamentale, dupa mai multe zvonuri venite din zona liberalilor, in care se vorbea despre schimbarea ministrului Muncii, Mariana Campeanu, si chiar a ministrului Finantelor, Daniel Chitoiu. Emisiunea s-a incheiat.

Victor Ponta: PSD nu mai sustine proiectul privind amnistierea si gratierea

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca PSD nu mai sustine proiectul de lege privind amnistierea si gratierea, relateaza Mediafax. intrebat daca proiectul privind amnistierea mai este sustinut in prezent de.

VIDEO Victor Ponta, despre interceptarile telefonice: In masura in care exista o propunere de text de natura sa rezolve interpretarea diferita, sa se faca urmarirea penala fata de fapte, si nu fata de persoane

Premierul Victor Ponta a reafirmat vineri ca exista opinii diferite legate de posibilitatea interceptarilor telefonice potrivit noului Cod de Procedura Penala, existand posibilitatea ca, in masura in care exista o propunere de text de natura sa rezolve interpretarea diferita, sa se faca urmarirea penala fata de fapte, si nu fata de persoane.

VIDEO Victor Ponta: Am decis ca luni in Biroul Permanent al Senatului sa fie prezentat proiectul de lege prin care STS sa treaca in coordonarea MAI

Am decis ca maine in Biroul Permanent al Senatului sa fie prezentat proiectul de lege al USL - n. red. )prin care Serviciul de Telecomunicatii Speciale sa treaca in coordonarea Ministerului de Interne, a Departamentului pentru Situatii de urgenta, pentru a avea o buna coordonare, in asa fel incat sa avem o structura mai putin birocratica si o raspundere foarte clara, a anuntat duminica premierul Victor Ponta, dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Seful Executivului l-a acuzat din nou pe Traian Basescu de faptul ca l-ar proteja pe directorul STS, Marcel Opris:Din considerente strict politice si personale probabil Traian Basescu refuza asumarea raspunderii de catre directorul STS pentru accidentul din Apuseni, a afirmat Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta, invitat la Antena 3, de la ora 20.30

Premierul Victor Ponta este invitatul jurnalistului Razvan Dumitrescu, incepand cu ora 20. 30, in cadrul emisiunii Subiectiv.

Victor Ponta: Acciza de 7 eurocenti la carburanti se aplica de la 1 aprilie. Cred ca, pana la urma, presedintele va intelege ca este important sa avem acord cu FMI

Premierul Victor Ponta a anuntat luni seara, in urma discutiilor finale cu reprezentantii misiunii FMI, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, ca acciza suplimentara de 7 eurocenti la carburanti se va aplica de la 1 aprilie si ca scrisoarea de intentie va fi semnata de presedintele Traian Basescu, intrucat acesta le-a transmis finantatorilor internationali ca va semna daca acciza nu va aparea in document.

Victor Ponta: Legea amnistiei nu se reia in aceasta sesiune parlamentara; nu mai exista o sustinere in USL

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca proiectul de lege privind amnistia nu va fi repus in dezbatere in aceasta sesiune parlamentara pentru ca majoritatea USL nu mai sustine initiativa legislativa.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )