Libnet.ro
UNICEF

17:15

UPDATE Dosarul Hexi Pharma ajunge la DNA. Directorul general Flori Dinu a fost audiata joi dimineata / In fata procurorilor a ajuns si Miron Panaitescu, fost director al Hexi Med

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Dosarul Hexi Pharma ajunge la DNA. Directorul general Flori Dinu a fost audiata joi dimineata / In fata procurorilor a ajuns si Miron Panaitescu, fost director al Hexi Med

Directorul general al Hexi Pharma, Flori Dinu a fost citata de procurorii anticoruptie si a fost audiata joi dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in scandalul dezinfectantilor diluati produsi de aceasta firma. Reamintim ca prima ancheta legata de Hexi Pharma a fost initiata de Parchetul General, iar Flori Dinu este in arest la domiciliu in acest dosar, pentru 128 de capete de acuzare. 31DNA investigheaza presupuse fapte de abuz in serviciu, dare de mita si spalare de bani in ancheta ce vizeaza conducerea si activitatea Hexi Pharma. continuă pe Hotnews

Dosarul Hexi Pharma, la DNA. Flori Dinu, directoarea companiei, audiata

Directoarea companiei Hexi Pharma, Flori Dinu, a fost citata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, semn ca procurorii DNA au deschis un dosar in acest caz, arata B1 TV. Potrivit unor surse, Flori Din.

Denuntatorul din dosarul Hexi Pharma, prima aparitie publica

Principalul denuntator din dosarul Hexi Pharma, prima aparitie dupa moartea lui Dan Condrea. Mihail Leva, directorul de productie al companiei, este sub control judiciar si a fost chemat sa dea declaratii la.

Parchetul General continua audierile in dosarul Hexi Pharma. Uliana Ochinciuc, asteptata sa dea declaratii. Procurorii vor s-o vada pe Flori Dinu dupa gratii

Parchetul General continua, luni, ancheta in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale. Sotia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, este asteptata sa dea declaratii in fata procurorilor.

Cornel Nistorescu, in emisiunea Om la Om, acuzatii in dosarul Hexi Pharma: ii da cumva Laurei Codruta Kovesi mana sa aresteze vreo 250 de medici si directori de spitale? (VIDEO)

Jurnalistul Sorin Avram, realizatorul emisiunii OM la OM de pe B1 TV, a facut o retrospectiva a celor mai importante evenimente care s-au petrecut saptamana trecuta. Alaturi de invitatii sai, scriitorul,.

Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma, la DNA

Flori Dinu, directorul general al companiei farmaceutice Hexi Pharma, s-a prezentat joi dimineata la Directia Nationala Anticoruptie DNA), fiind insotita de un avocat. in prezent, aceasta este cercetata in arest la domiciliu in dosarul Scandalul dezinfectantilor.

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma, audiata la DNA

ACTUALIZARE 10:17 Sotia lui Dan Condrea a ajuns la DNA. De asemenea, Miron Panaitescu, fost director Hexi Pharma, este audiat de procurori. El a fost adus din arest, fiind condamnat la 11 ani de inchisoare pentru delapidare. in fata procurorilor este de aproape o ora si Flori Dinu, actuala directoare a companiei.

Un nou dosar Hexi Pharma, la DNA. Sotia lui Condrea, Flori Dinu - managerul firmei si Miron Panaitescu - fost director Hexi, audiati

Dosarul Hexi Pharma ajunge la DNA, iar prima persoana citata la audieri este managerul companiei, Flori Dinu, aflata in arest la domiciliu. in aceasta dimineata, urmeaza sa ajunga mai multe.

Flori Dinu, directoarea generala de la Hexi Pharma, este la DNA. A venit si sotia lui Dan Condrea

Uliana Ochinciuc, vaduva lui Dan Condrea, s-a prezentat, joi, la sediul DNA, dupa ce anterior sosise si Flori Dinu - directoarea generala a Hexi Pharma.

Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma, si partenera de viata a lui Dan Condrea, audiate la DNA

Flori Dinu, directorul general al companiei farmaceutice Hexi Pharma, s-a prezentat joi dimineata la Directia Nationala Anticoruptie DNA), fiind insotita de un avocat. in prezent, aceasta este cercetata in arest la domiciliu in dosarul Scandalul dezinfectantilor. La DNA a ajuns siUliana Ochinciuc, partenera de viata a lui Dan Condrea, fostul director al Hexi Pharma care a murit pe 22 mai in urma unui accident rutier.

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma, audiata la DNA

ACTUALIZARE 10:17 Sotia lui Dan Condrea a ajuns in aceasta dimineata la sediul DNA pentru a fi audiata. Uliana Ochinciuc nu a facut nicio declaratie. Aceasta este prima oara cand actuala sotie a lui Condrea va fi audiata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )