Libnet.ro
UNICEF

23:30

Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma, si partenera de viata a lui Dan Condrea, audiate la DNA

Adevărul Adevărul,
Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma, si partenera de viata a lui Dan Condrea, audiate la DNA

Flori Dinu, directorul general al companiei farmaceutice Hexi Pharma, s-a prezentat joi dimineata la Directia Nationala Anticoruptie DNA), fiind insotita de un avocat. in prezent, aceasta este cercetata in arest la domiciliu in dosarul Scandalul dezinfectantilor. La DNA a ajuns siUliana Ochinciuc, partenera de viata a lui Dan Condrea, fostul director al Hexi Pharma care a murit pe 22 mai in urma unui accident rutier. continuă pe Adevărul

Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma, la DNA

Flori Dinu, directorul general al companiei farmaceutice Hexi Pharma, s-a prezentat joi dimineata la Directia Nationala Anticoruptie DNA), fiind insotita de un avocat. in prezent, aceasta este cercetata in arest la domiciliu in dosarul Scandalul dezinfectantilor.

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma, audiata la DNA

ACTUALIZARE 10:17 Sotia lui Dan Condrea a ajuns la DNA. De asemenea, Miron Panaitescu, fost director Hexi Pharma, este audiat de procurori. El a fost adus din arest, fiind condamnat la 11 ani de inchisoare pentru delapidare. in fata procurorilor este de aproape o ora si Flori Dinu, actuala directoare a companiei.

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma, audiata la DNA

ACTUALIZARE 10:17 Sotia lui Dan Condrea a ajuns in aceasta dimineata la sediul DNA pentru a fi audiata. Uliana Ochinciuc nu a facut nicio declaratie. Aceasta este prima oara cand actuala sotie a lui Condrea va fi audiata.

Flori Dinu, directorul Hexi Pharma - in arest la domiciliu

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma, a fost plasata in arest la domiciliu, Judecatoria sectorului 5 respingand, sambata, cererea procurorilor de la Parchetul General de arestare preventiva a acesteia.

Motivarea judecatorilor: Directorul Flori Dinu stia ca produsele Hexi Pharma sunt neconforme, dar le-a promovat

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma, a promovat produsele unitatilor spitalicesti chiar daca stia ca pun in pericol viata pacientilor, se arata in motivarea judecatorilor. Aceasta.

Flori Dinu, directoarea generala de la Hexi Pharma, s-a prezentat la DNA

Flori Dinu, director general al companiei Hexi Pharma, s-a prezentat joi dimineata la DNA Bucuresti.

Flori Dinu, directoarea generala de la Hexi Pharma, este la DNA. A venit si sotia lui Dan Condrea

Uliana Ochinciuc, vaduva lui Dan Condrea, s-a prezentat, joi, la sediul DNA, dupa ce anterior sosise si Flori Dinu - directoarea generala a Hexi Pharma.

Mai tare ca Elena Udrea! Ce conditii a avut in celula sefa Hexi Pharma

Flori Dinu, directoarea firmei Hexi Pharma, si-a petrecut noaptea de vineri spre sambata in Arestul Central al Politiei Capitalei sub puterea ordonantei de retinere de 24 de ore. Colaboratoarea lui Dan.

Directorul Hexi Pharma, Flori Dinu, audiata la DNA

Directorul firmei Hexi Pharma, Flori Dinu, este audiata, joi, la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citata de procurori intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie legate de contracte pentru dezinfectanti incheiate de societate cu mai multe.

Dosarul dezinfectantilor: Tun de 8 milioane de lei, dat de Hexi Pharma. Directoarea Flori Dinu si sotia lui Condrea, inculpate. Lista infractiunilor

Procurorii DNA au dispus efectuarea urmaririi penale fata de SC Hexi Pharma CO SRL pentru evaziune fiscala si spalare de bani, si fata de Flori Dinu, director general al firmei, pentru complicitate la evaziune fiscala, se precizeaza intr-un comunicat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )