Libnet.ro
UNICEF

22:15

UPDATE. FOTO+VIDEO. Un elicopter cu 10 militari s-a prabusit intr-o padure din Sibiu

România Liberă România Liberă,
UPDATE. FOTO+VIDEO. Un elicopter cu 10 militari s-a prabusit intr-o padure din Sibiu

Un elicopter militar s-a prabusit, vineri dimineata, intr-o zona impadurita din judetul Sibiu, primele date indicand ca aparatul de zbor ar fi luat foc in aer, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

VIDEO: Un elicopter cu 10 militari s-a prabusit intr-o padure din Sibiu

Un elicopter militar s-a prabusit, vineri dimineata, intr-o zona impadurita din judetul Sibiu, primele date indicand ca aparatul de zbor ar fi luat foc in aer, informeaza Mediafax.

UPDATE. Un elicopter cu 10 militari s-a prabusit intr-o padure din Sibiu (VIDEO)

Un elicopter militar s-a prabusit, vineri dimineata, intr-o zona impadurita din judetul Sibiu, primele date indicand ca aparatul de zbor ar fi luat foc in aer, informeaza Mediafax.

FOTO VIDEO Braconaj arheologic la cetatile dacice din Alba: doi barbati au fost retinuti de politie

Doi barbati din Alba au fost retinuti de politisti pentru infractiuni din domeniul braconajului arheologic. in urma perchezitiilor desfasurate la domiciliile acestora, politistii din cadrul IPJ Alba au descoperit zeci de obiecte de patrimoniu sustrase ilegale din situri arheologice, precum si detectoare de metal performante.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Jocurile foamei: Revolta I, un film incarcat de interpretari solide si subtext politic inteligent

Filmul The Hunger Games: Mockingjay Part I/ Jocurile foamei: Revolta Partea I, cu Jennifer Lawrence si Liam Hemsworth in rolurile principale, are astazi premiera in cinematografele din Romania.

FOTO-VIDEO Galateanca votanta in Milano: Am stat patru ore la coada, cu privirea carabinierilor in ceafa

Anisoara Marin, galateanca din Milano care ne-a semnalat faptul ca preotul din biserica ortodoxa ii face campanie electorala lui Victor Ponta a reusit sa voteze dupa mai bine de patru ore de stat la coada, in frig. in primul tur, tanara galateanca, masterand la Universitatea din Milano, a votat fara probleme si fara a sta la coada.

FOTO VIDEO Cojocaritul, o meserie pe cale de disparitie in Apuseni. Traian Ursales, ultimul mester care-i imbraca pe ciobani

Din mainile dibace ale lui Traian Ursales ies cojoacele de lana pe care le imbraca ciobanii de pe Valea Ampoiului din zona Muntilor Apuseni, care pot fi considerate adevarate exponate de muzeu. Si vor ajunge acolo, intrucat cojocarii sunt pe cale de disparitie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2656 seconds )