Libnet.ro
UNICEF

08:15

FOTO-VIDEO Galateanca votanta in Milano: Am stat patru ore la coada, cu privirea carabinierilor in ceafa

Adevărul Adevărul,
FOTO-VIDEO Galateanca votanta in Milano: Am stat patru ore la coada, cu privirea carabinierilor in ceafa

Anisoara Marin, galateanca din Milano care ne-a semnalat faptul ca preotul din biserica ortodoxa ii face campanie electorala lui Victor Ponta a reusit sa voteze dupa mai bine de patru ore de stat la coada, in frig. in primul tur, tanara galateanca, masterand la Universitatea din Milano, a votat fara probleme si fara a sta la coada. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Revelionul in Poiana Brasov si pe Valea Prahovei, de patru ori mai scump ca in Bulgaria. Un sejur de 4 nopti costa si 1800 de euro

Pachetele pentru minivacanta de Revelion ajung si la 1000 de euro de persoana, preturile fiind de trei ori mai mari decat in Grecia sau Austria si de patru ori mai mari decat in Bulgaria.

FOTO VIDEO Femeia torturata de 90 de orgasme pe ora

O femeie in varsta de 30 de ani din Arizona sufera de o boala incurabila din cauza careia este excitata in permanenta si poate avea pana la 180 de orgasme in decursul a doua ore.

Masterand roman la Cambridge, dupa ce a stat 11 ore in frig fara sa voteze: Domnule Iohannis, va rugam: fiti cu ochii pe ei!

George Catalin Turcas, tanarul din Simleu Silvaniei, olimpic national si international la matematica pe vremea cand era elev, masterand in matematica pura la Cambridge acum, lanseaza un apel catre presedintele ales Klaus Iohannis. Apelul vine dupa ce, alaturi de alti studenti romani, a stat peste 11 ore la coada in Londra, fara a reusi sa voteze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2101 seconds )