Libnet.ro
UNICEF

10:45

UPDATE. Gruia Stoica cere eliberarea din arest pentru ca este postul Pastelui

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Gruia Stoica cere eliberarea din arest pentru ca este postul Pastelui

Omul de afaceri Gruia Stoica, acuzat de fapte de coruptie, a cerut luni, la Curtea de Apel Bucuresti CAB), sa fie judecat in libertate, invocand faptul ca este postul Pastelui, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Gruia Stoica cere eliberarea din arest pentru ca este postul Pastelui

Omul de afaceri Gruia Stoica, acuzat de fapte de coruptie, a cerut luni, la Curtea de Apel Bucuresti CAB), sa fie judecat in libertate, invocand faptul ca este postul Pastelui, informeaza Mediafax.

Gruia Stoica cere sa fie eliberat pentru ca este postul Pastelui: Este ireal ce se intampla

Gruia Stoica, omul de afaceri care a castigat licitatia pentru privatizarea CFR Marfa dar care in prezent este arestat pentru fapte de coruptie, a cerut sa fie judecat in libertate, invocand faptul ca este postul Pastelui si afirmand ca este.

Gruia Stoica cere sa fie judecat in libertate pentru ca este postul Pastelui: Sunt un om de familie. E ireal ce se intampla

Omul de afaceri Gruia Stoica, acuzat de fapte de coruptie, a cerut, luni, Curtii de Apel Bucuresti, sa fie judecat in stare de libertate pentru ca este postul Pastelui, relateaza Mediafax. Sunt un om de.

Omul de afaceri Gruia Stoica ar putea fi adus luni la Curtea de Apel Bucuresti in dosarul de coruptie

Omul de afaceri Gruia Stoica ar putea fi adus luni la Curtea de Apel Bucuresti unde magistratii iau in discutie primul termen din dosarul in care acesta este acuzat trafic de influenta.

Istoria se repeta, cel de-al 164-lea volum din Biblioteca pentru Toti

Miercuri, 9 aprilie, Jurnalul National iti aduce cel de-al 164-lea volum din colectia Biblioteca pentru Toti, Istoria se repeta. Momente, schite, amintiri, de Ion Luca Caragiale. Momentele si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )