Libnet.ro
UNICEF

22:46

UPDATE Klaus Iohannis se intalneste, astazi, cu presedintele Frantei, Francois Hollande

Adevărul Adevărul,
UPDATE Klaus Iohannis se intalneste, astazi, cu presedintele Frantei, Francois Hollande

Presedintele Klaus Iohannis se va afla timp de trei zile intr-o deplasare externa, care va incepe marti la Paris si se va incheia joi la Bruxelles, unde va avea loc Consiliul European. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis se intalneste, astazi, cu presedintele Frantei, Francois Hollande

Presedintele Klaus Iohannis se va afla timp de trei zile intr-o deplasare externa, care va incepe marti la Paris si se va incheia joi la Bruxelles, unde va avea loc Consiliul European.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste luni, la ora 18:00, cu delegatia FMI

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, cu delegatia comuna Fondului Monetar International, a Bancii Mondiale si a Comisiei Europene, informeaza Administratia Prezidentiala.

UPDATE Klaus Iohannis face o vizita oficiala in Franta: Vom discuta despre relatiile romano-franceze, dar si despre combaterea terorismului si Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis a plecat marti dimineata intr-o vizita oficiala in Franta, unde se va intalni cu presedintele Francois Hollande. El a declarat, la Aerportul Otopeni, ca va discuta cu liderii de la Paris despre relatiile romano-franceze, dar si teme de actualitate precum combatarea terorismului sau situatia din Ucraina.

Klaus Iohannis se intalneste marti cu Francois Hollande

Presedintele Klaus Iohannis va face o vizita oficiala, marti, in Franta unde urmeaza sa se intalneasca cu omologul sau, Francois Hollande, cu presedintele Senatului, Gerard Larcher, presedintele Adunarii.

Klaus Iohannis se intalneste luni cu delegatia FMI

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, luni, cu delegatia Fondului Monetar International, la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, la doua ore dupa ce seful statului se va adresa Parlamentului, intr-un mesaj pe.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste luni cu delegatia FMI

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, cu delegatia Fondului Monetar International FMI), potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Potrivit comunicatul.

GALERIE FOTO VIDEO. Primirea presedintelui Klaus Iohannis la Palatul Elysee

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit la Palatul Elysee de catre presedintele Republicii Franceze, Francois Hollande. Vizita oficiala are rolul de a intari parteneriatul strategic dintre Romania si Franta.

Incident de protocol pe aeroportul din Paris in timpul vizitei oficiale efectuate de Klaus Iohannis in Franta (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a sosit, marti, in Paris, acolo unde urmeaza sa aiba intrevederi cu presedintele francez Francois Hollande si cu premierul Manuel Valls. Seful statului a avut un mic incicdent la.

Incident de protocol pe aeroportul din Paris in timpul vizitei oficiale efectuate de Klaus Iohannis in Franta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sosit, marti, in Paris, acolo unde urmeaza sa aiba intrevederi cu presedintele francez Francois Hollande si cu premierul Manuel Valls. Seful statului a avut un mic incident la.

Conferinta de presa comuna Klaus Iohannis - Francois Hollande/ Iohannis a cerut sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen/ Hollande: Anul 2018 este centenarul Romaniei moderne, vrem sa avem o puternica mobilizare pentru a celebra acest moment

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Franta, a sustinut marti o conferinta de presa comuna cu presedintele francez Francois Hollande. Am solicitat sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen. Am exprimat speranta ca o decizie va putea fi luata cit mai repede, a afirmat presedintele roman. Cu privire imaginea Romaniei si a comunitatii de romani in Franta, Iohannis a precizat ca a solicitat presedintelui Hollande sprijin in combaterea oricarui discurs ce reduce o relatie solida la clisee. La randul sau, presedintele francez a precizat, cu privire la subiectul sensibil al romilor, ca de cateva luni exista o cooperare politieneasca mult mai stransa intre cele doua tari si ca doreste reglementarea acestei chestiuni cu fermitate, dar intr-un spirit umanitar. HotNews. ro a transmis declaratiile celor doi sefi de statVezi in articol imagini de la primirea oficiala a presedintelui roman Klaus Iohannis la Palatul Elysee.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )