Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Mafia carnii stricate. 10 persoane, retinute. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Mafia carnii stricate. 10 persoane, retinute. ...

UPDATE: Seful DSV Cluj, Mircea Lucaciu, este acuzat de procurori de favorizarea infractorului, dupa ce ar fi anuntat un comerciant sa arunce carnea, conform B1 TV. De asemenea, ANPC demareaza controale in supermarketurile din tara, pentru a afla in ce masura produsele stricate au ajuns pe rafturi. --- 10 persoane au fost retinute pentru 24 de ore, joi dimineata, de procurorii DIICOT, pentru evaziune fiscala, conform B1 TV. 37 de persoane au fost aduse la audieri la sediul DIICOT din . continuă pe România Liberă

UPDATE. Mafia carnii stricate. Seful DSV Cluj a fost retinut pentru favorizarea infractorului.

UPDATE: Seful DSV Cluj, Mircea Lucaciu, a fost retinut, joi, pentru 24 de ore, pentru favorizarea infractorului, dupa ce ar fi anuntat un comerciant sa arunce carnea, conform B1 TV. --- 10 persoane au fost retinute pentru 24 de ore, joi dimineata, de procurorii DIICOT, pentru evaziune fiscala, conform B1 TV. 37 de persoane au fost aduse la audieri la sediul DIICOT din Capitala. --- Peste 100 de perchezitii au avut loc miercuri in Bucuresti si mai multe judete din tara la o retea .

UPDATE. Mafia carnii stricate. Un inspector al OPC Cluj si un consilier al ANSV, cercetati ...

UPDATE: Un inspector al OPC Cluj este suspectat de savarsirea infractiunii de trafic de influenta si constituire de grup infractional organizat, iar un consilier in cadrul A. V, de savarsirea infractiunii de favorizarea faptuitorului, precizeaza DIICOT. Cei doi sunt retinuti alaturi de alte opt persoane, iar procurorii vor cere instantei arestarea preventiva. Redam comunicatul DIICOT: Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism .

UPDATE. Mafie. Tone de carne stricata au ajuns in magazine. 10 persoane, retinute.

UPDATE: 10 persoane au fost retinute pentru 24 de ore, joi dimineata, de procurorii DIICOT, pentru evaziune fiscala, conform B1 TV. 37 de persoane au fost aduse la audieri la sediul DIICOT din Capitala. --- Peste 100 de perchezitii au avut loc miercuri in Bucuresti si mai multe judete din tara la o retea specializata in evaziune fiscala si spalare de bani. Potrivit anchetatorilor, gruparea infractionala ar fi produs in acest fel un prejudiciu de aproximativ 15 milioane de euro. Procurorii .

Dosarul carnii expirate: 10 persoane au fost retinute. ANPC demareaza controale in supermarketurile din tara

37 de persoane audiate intreaga noapte la sediul DIICOT si 10 au fost retinute. Este bilantul de pana acum al anchetei de proportii din industria carnii, dupa ce oamenii legii au efectuat peste 100 de.

Dosarul carnii expirate: 10 persoane au fost retinute. Un inspector de la OPC Cluj si un consilier de la ANSV, cercetati de DIICOT

37 de persoane audiate intreaga noapte la sediul DIICOT si 10 au fost retinute. Este bilantul de pana acum al anchetei de proportii din industria carnii, dupa ce oamenii legii au efectuat peste 100 de.

Zi plina in dosarul 'mafia carnii': peste 70 de persoane, audiate

Peste 70 de persoane au fost audiate la DIICOT, joi, in dosarul mafia carnii, urmand ca procurorii sa ia noi declaratii de la inspectorul Oficiului pentru Protectia Consumatorilor Cluj si de la consilierul ANSVSA cercetati in aceasta cauza.

Caracatita CARNII STRICATE se intinde in toata tara. Peste 100 de firme, perchezitionate de procurorii DIICOT. Descoperirile sunt SOCANTE

Procurorii DIICOT au continuat controalele toata noaptea, in Capitala si in opt judete, la firmele implicate in scandalul carnii stricate. Gruparea care a pus pe mesele romanilor tone de carne stricata este .

SRI: Cazul privind mafia carnii, initiat de Serviciu la inceputul lui 2013

Cazul legat de mafia carnii a fost initiat de SRI la inceputul anului 2013, fiind vorba de o retea de crima organizata transfrontaliera specializata in frauda fiscala de mare amploare, a declarat, pentru agentia Mediafax, purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava.

SRI, despre mafia carnii: Cazul a fost initiat de Serviciu la inceputul lui 2013, fiind vizata o retea specializata in frauda fiscala

Cazul legat de mafia carnii a inceput in anul 2013, la initiativa SRI, fiind vizata o retea de crima organizata transfrontaliera specializata in frauda fiscala, anunta purtatorul de cuvant.

Doua persoane, retinute pentru santaj si transfer ilegal de date.

Doua persoane au fost retinute de procurorii DIICOT Caras-Severin, dupa ce au trasferat ilegal datele unei firme, pe care le-au folosit pentru a-i santaja pe reprezentantii societatii. In decembrie 2013, cele doua persoane au transferat neautorizat date de pe un server apartinand unei societati furnizoare de servicii internet. Sub amenintarea divulgarii datelor astfel obtinute, reprezentantii societatii au fost constransi de catre inculpati sa plateasca diferite sume de bani, se arata in .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )