Libnet.ro
UNICEF

23:15

UPDATE. Mita la Facultatea de Medicina Veterinara din Capitala. Doua cadre didactice, tata si fiu, prinsi in flagrant

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Mita la Facultatea de Medicina Veterinara din Capitala. Doua cadre didactice, tata si fiu, prinsi in flagrant

Unul dintre profesorii Facultatii de Medicina Veterinara din Bucuresti a fost prins cu aproape 11. 000 de lei asupra sa, primiti de la mai multi studenti, pentru a-i ajuta sa treaca examenele de restante. Banii erau primiti prin intermediul fiului sau, asistent universitar, si al unui student, transmite DIGI24. continuă pe România Liberă

Un profesor de la Facultatea de Medicina Veterinara din Capitala a fost prins cu mita

Procurorii de la Parchetul General efectueaza joi perchezitii la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti intr-un caz de coruptie. Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, perchezitiile au loc dupa ce un cadru didactic a fost prins in flagrant in timp ce lua 10. 500 lei mita.

Perchezitii la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti. Un cadru didactic ar fi fost prins in flagrant in timp ce lua mita

Procurorii de la Parchetul General fac joi perchezitii la sediul Facultatii de Medicina Veterinara din Bucuresti, informeazaAgerpres. Verificarile au loc intr-un caz de coruptie, un cadru.

Mita uriasa primita de un profesor universitar de la Facultatea de Medicina Veterinara. Fiul sau e si el implicat

Ofiterii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IGPR au prins joi in flagrant un profesor universitar din cadrul Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti, in timp ce.

Descoperire macabra in apele Dambovitei, la iesirea din Capitala

Un tanar de 25 de ani s-a sinucis, marti, in Bucuresti. Trupul sau neinsufletit a fost gasit in apele Dambovitei, la iesirea din Capitala. Cadavrul unui tanar de aproximat.

IMAGINI SOCANTE: Un pacient a provocat un incendiu, trei persoane au murit intr-un spital din capitala Albaniei (VIDEO)

Un barbat a provocat in mod intentionat o explozie si un incendiu intr-un spital din capitala Albaniei in urma unei dispute care a avut loc in institutia medicala, informeaza RT. com. Cel.

Sofer de RATB, la vanatoare de pokemoni, in traficul aglomerat din Capitala (VIDEO)

Jocul Pokemon Go face tot mai multe victime! Un sofer de pe linia autobuzului 116, din Capitala, a fost filmat, miercuri dimineata, de o calatoare in timp ce juca Pokemon Go, chiar daca se afla.

Accident in lant pe o strada din Capitala! O soferita care a schimbat banda de mers a trimis doi oameni in spital

Accident in lant pe o strada din Capitala, dupa ce o soferita care a vrut sa schimbe banda de mers a lovit un autoturism care stationa la semafor. in urma coliziunii, doi barbati au ajuns la.

Trafic blocat pe bulevardul Nicolae Titulescu din Capitala. O masina a luat foc

Un autoturism a luat foc la intersectia strazilor Titulescu cu Banu Manta, pompierii intervenind cu doua autospeciale de stingere, au anuntat oficiali ai ISU Bucuresti. Potrivit sursei citate, la fata locului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2564 seconds )