Libnet.ro
UNICEF

20:16

Descoperire macabra in apele Dambovitei, la iesirea din Capitala

Antena3 Antena3,
Descoperire macabra in apele Dambovitei, la iesirea din Capitala

Un tanar de 25 de ani s-a sinucis, marti, in Bucuresti. Trupul sau neinsufletit a fost gasit in apele Dambovitei, la iesirea din Capitala. Cadavrul unui tanar de aproximat. continuă pe Antena3

Independenta Scotiei, alternativa la iesirea din UE

Premierul scotian Nicola Sturgeon si-a reiterat luni pozitia ca organizarea unui nou referendum pentru independenta trebuie sa ramana o optiune pentru Scotia, depinzand de modul in care iesirea din UE va afecta Scotia, relateaza agentia de stiri Reuters.

Doua femei protesteaza pe acoperisul unui bloc din Capitala, cerand ca sotii lor, aflati in arest, sa fie eliberati

Doua femei s-au urcat, duminica, pe acoperisul unui bloc din Capitala si ameninta ca se arunca in gol, cerand punerea in libertate a sotilor lor, care se afla in arest, relateaza News. ro. La fata locului se afla echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) si ale Politiei, care negociaza cu femeile.

Incendiu puternic la un restaurant din Capitala

Un incendiu de proportii a izbucnit duminica dupa-amiaza la un restaurant din Sectorul 4 ai Capitalei. La fata locului au ajuns imediat mai multe echipaje de pompieri. Nicio persoana nu a fost ranita.

Radu Beligan a fost inmormantat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu din Capitala (VIDEO)

Radu Beligan a iesit sambata din scena. O scena care va duce dorul marelui actor, care a trait pentru publicul sau. Mari personalitati ale teatrului, dar si oameni care l-au admirat de-a lungul vietii pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )