Libnet.ro
UNICEF

15:00

UPDATE Numarul 2 din Statul Islamic a fost ucis intr-un atac cu drona in Irak

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Numarul 2 din Statul Islamic a fost ucis intr-un atac cu drona in Irak

Numarul doi in ierarhia gruparii jihadiste Statul Islamic ar fi fost ucis, saptamana aceasta, intr-un atac cu drona al aliatilor, in apropiere de Mosul, Irak, relateaza vineri CNN, citat de Reuters. UPDATE: Casa Alba confirma ca numarul doi din Statul Islamic, Hajji Mutazz, a fost ucis in urma unui raid aerian al armatei americane pe 18 august. continuă pe Hotnews

Teroristii din Statul Islamic i-au pus gand rau lui Erdogan

Teroristii din Statul Islamic indeamna poporul turc, intr-o inregistrare video, sa il inlature de la putere pe presedintele tradator Recep Tayyip Erdogan, pe care il acuza ca a vandut Turcia americanilor si ateilor kurzi.

Un batran din Arges a fost ucis in bataie de fiul sau

Un batran din Arges a fost ucis in bataie de fiul sau. Dupa ce a si-a lovit tatal cu bestialitate, agresorul l-a fost scos in fata portii si l-a atarnat de gard, in vazul oamenilor. Desi scandalul se.

Statul Islamic ii indeamna pe turci sa il inlature de la putere pe presedintele Recep Tayyip Erdogan: A vandut jumatate de tara americanilor si jumatate ateilor kurzi

Presedintele Turciei a devenit tinta teroristilor din Statul Islamic. Printr-o inregistrare video, organizatia indeamna poporul turc sa il inlature de la putere pe presedintele tradator Recep Tayyip.

Seria DECAPITARILOR facute de Statul Islamic continua. Pe cine au mai UCIS teroristii

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) l-a decapitat pe fostul director al Antichitatilor din orasul antic Palmira, in centrul Siriei.

Bombele biologice de la Statul Islamic. Jihadistii infectati cu HIV, trimisi in misiuni sinucigase

Teroristii de la Statul Islamic care au fost infectati cu virusul HIV sunt trimisi in misiuni sinucigase, scrie mirror. co. uk. Potrivit agentiei ARA, 16 luptatori sunt acum in carantina intr-un spital din.

Statul Islamic, o noua crima odioasa. Fostul director al Antichitatilor din Palmira, decapitat si agatat de un stalp

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) l-a decapitat pe fostul director al Antichitatilor din orasul antic Palmira, in centrul Siriei, au anuntat miercuri seful acestui serviciu sirian si un ONG, scrie.

Statul Islamic indeamna poporul turc sa il inlature pe tradatorul Recep Tayyip Erdogan

Reteua terorista sunnita Statul Islamic SI) indeamna poporul turc, intr-o inregistrare video, sa il inlature de la putere pe presedintele tradator Recep Tayyip Erdogan, pe care il acuza ca a vandut Turcia americanilor si ateilor kurzi.

Numarul 2 din ISIS, ucis intr-un atac aerian american in Irak

Administratia de la Washington a anuntat, vineri, ca Fadhil Ahmad al-Hayali cunoscut si sub numele de Hajji Mutaz, a fost ucis, marti, intr-un atac aerian american in timp ce se afla intr-o masina impreuna cu un alt responsabil al organizatiei jihadiste in Irak.

De ce Statul Islamic este atat de atractiv pentru femeile din Occident? Sunt esentiale pentru supravietuirea organizatiei teroriste

Numarul femeilor care se alatura Statului Islamic a crescut foarte mult in ultima vreme. insa care este motivul pentru care atat de multe femei sunt atrase de gruparea terorista care se comporta atat de abuziv cu ele?, se intreaba reporterii BBC.

Australia: Sapte tineri au fost opriti la aeroport din cauza unor suspiciuni privind o alaturarea la gruparea Statul Islamic

Sapte tineri australieni au fost opriti la aeroport pe baza unor suspiciuni ca voiau sa se alature gruparii teroriste Stat Islamic, in Orientul Mijlociu. Cinci barbati cu varstele cuprinse intre 20 si 30 de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )