Libnet.ro
UNICEF

06:00

Numarul 2 din ISIS, ucis intr-un atac aerian american in Irak

România Liberă România Liberă,
Numarul 2 din ISIS, ucis intr-un atac aerian american in Irak

Administratia de la Washington a anuntat, vineri, ca Fadhil Ahmad al-Hayali cunoscut si sub numele de Hajji Mutaz, a fost ucis, marti, intr-un atac aerian american in timp ce se afla intr-o masina impreuna cu un alt responsabil al organizatiei jihadiste in Irak. continuă pe România Liberă

UPDATE Numarul 2 din Statul Islamic a fost ucis intr-un atac cu drona in Irak

Numarul doi in ierarhia gruparii jihadiste Statul Islamic ar fi fost ucis, saptamana aceasta, intr-un atac cu drona al aliatilor, in apropiere de Mosul, Irak, relateaza vineri CNN, citat de Reuters. UPDATE: Casa Alba confirma ca numarul doi din Statul Islamic, Hajji Mutazz, a fost ucis in urma unui raid aerian al armatei americane pe 18 august.

Opt soldati turci au fost ucisi intr-un atac cu bomba atribuit PKK

Un atac cu bomba atribuit rebelilor Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK) a dus la moartea a opt soldati turci. Bomba controlata de la distanta a explodat in momentul trecerii unei patrule militare intr-o zon.

Sinaia si serpentinele din Carpati, promovate intr-un episod al emisiunii Fifth Gear difuzat in luna octombrie

Emisiunea automobilistica Fifth Gear va avea un episod dedicat Romaniei in care vor fi promovate Sinaia si serpentinele din Muntii Carpati. Episodul va fi difuzat in luna octombrie, noteaza Agerpres. insa,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )