Libnet.ro
UNICEF

20:30

UPDATE Perchezitii la 17 primarii din tara. Ion Ghizdeanu, fost sef al Fondului de Dezvoltare creat de Dragnea si Valcov, ar fi urmarit penal - surse. Ce acuzatii i se aduc

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Perchezitii la 17 primarii din tara. Ion Ghizdeanu, fost sef al Fondului de Dezvoltare creat de Dragnea si Valcov, ar fi urmarit penal - surse. Ce acuzatii i se aduc

17 perchezitii au avut loc in prima parte a zilei de joi in primarii din mai multe parti din tara, fiind vizate finantarile obtinute din Fondul de Dezvoltare si Investitii pentru proiectele dezvoltate de autoritatile locale. Surse judiciare citate de Mediafax spun ca in dosar ar fi urmarit penal Ion Ghizdeanu. continuă pe Hotnews

Marcel Vela, dupa perchezitiile de la primariile din tara: Se vor face propuneri de punere in miscare a actiunii penale (VIDEO)

Politistii au ridicat documente de la 17 primarii din Romania, care au beneficiat de finantare din Fondul de Dezvoltare si Investitii, un instrument creat de fostul sef PSD Liviu Dragnea, pentru care a facut.

Ion Ghizdeanu a impartit peste 50 de milioane de lei din fondul creat de Dragnea si Valcov in timp ce Guvernul Orban astepta votul de investitura in Parlament

Si la trei saptamani dupa ce Guvernul Dancila picase prin motiune de cenzura, iar cabinetul Orban astepta sa primeasca votul de investitura, Ion Ghizdeanu semna ordine de plata directionand bani din Fondul de Dezvoltare si Investitii creat de Liviu Dragnea si Darius Valcov.

Perchezitii la trei primarii din Olt intr-un nou dosar de achizitii fictive de mobilier urban

Politistii din Olt au descins joi-dimineata, 13 februarie 2020, la trei primarii din Olt si la sediiledomiciliul reprezentantilor unor firme banuite ca nu au livrat mobilierul urban pentru care au semnat contracte cu autoritaiule publice.

Perchezitii la mai multe primarii din tara. Un om al lui Liviu Dragnea, vizat de anchetatori

Un numar de 17 perchezitii au loc, joi, la primarii din intreaga tara, fiind vizate finantarile obtinute din Fondul de Dezvoltare si Investitii pentru proiectele dezvoltate de autoritatile locale.

Parchetul anunta oficial ca Ion Ghizdeanu, coordonator al Fondului de Dezvoltare creat de Dragnea si Valcov, a fost plasat sub control judiciar Ar fi falsificat documentele pentru finantarea a peste 1.000 de proiecte

Fostul presedinte al Comisiei Nationale de Prognoza Ion Ghizdeanu este cercetat penal si a fost plasat sub control judiciar pentru fals intelectual in forma continuata, a anuntat oficial Parchetul Judecatoriei Sectorului 1. Institutia precizeaza ca ar fi falsificat peste 1. 000 de procese-verbale necesare primariilor pentru a obtine finantari prin Fondul de Dezvoltare creat de Liviu Dragnea si Darius Valcov.

Ion Ghizdeanu, vizat de un dosar penal privind suspiciuni de falsificare a deconturilor in Fondul de Dezvoltare si Investitii, inventia lui Dragnea si Valcov

Ion Ghizdeanu, omul-cheie prin care Dragnea si Valcov faceau politica economica, este vizat de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 intr-un dosar in care exista suspiciuni de.

Perchezitii de amploare la mai multe primarii din Olt

Perchezitii de amploare joi dimineata in Olt, la sediile unor primarii si firme din judet. Oamenii legii sustin ca autoritatile locale au cumparat mobilier urban, dar nu l-au primit.

UPDATE Perchezitii la Spitalul Floreasca si la locuinta medicului Mircea Beuran intr-un dosar de luare de mita Beuran, ridicat de acasa de procurori

Procurorii DNA fac joi dimineata perchezitii la Spitalul Floreasca, intr-un dosar de luare de mita care il vizeaza pe medicul Mircea Beuran. Potrivit unor surse judiciare, au loc perchezitii atat in biroul lui Beuran de la Spitalul Floreasca, cat si in biroul acestuia de la Universitatea de Medicina si Farmacie si la locuinta medicului. UPDATE 13:10: Mircea Beuran a fost ridicat de procurori de la locuinta sa, cu mandat de aducere, si dus la audieri.

COSTEL STANCIU, PRESEDINTELE ASOCIATIEI PRO CONSUMATORI: Majoritatea afacerilor din tara noastra nu au ca element central consumatorul

Dupa 30 de ani de democratie nu au avut loc, din pacate, schimbari importante in privinta respectarii drepturilor consumatorilor de catre operatorii economici, sustine Costel Stanciu, presedintele Asociatiei Pro Consumatori APC).

Subiectele zilei: Tragediile nu ne-au invatat nimic. Care este situatia spitalelor pentru arsi din tara; Confesiunea artistei japoneze care traieste de 20 de ani in Romania; Scrutinul irlandez: Irlanda unita, Regatul Unit dezbinat?

Diferenta uriasa intre sistemul de sanatate din Romania si cel din Italia. Cum este tratat un pacient cu cancer. O industrie de miliarde de dolari. Cati turisti mai suporta Alpii austrieci?.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )