Libnet.ro
UNICEF

12:45

Marcel Vela, dupa perchezitiile de la primariile din tara: Se vor face propuneri de punere in miscare a actiunii penale (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Vela, dupa perchezitiile de la primariile din tara: Se vor face propuneri de punere in miscare a actiunii penale (VIDEO)

Politistii au ridicat documente de la 17 primarii din Romania, care au beneficiat de finantare din Fondul de Dezvoltare si Investitii, un instrument creat de fostul sef PSD Liviu Dragnea, pentru care a facut. continuă pe B1

Marcel Vela: Dancila a vrut sa faca din Jandarmerie un fel de SPP

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, joi, ca fostul guvern PSD, condus de Viorica .

Marcel Vela a anuntat curatenie in MAI: ce s-a intamplat cu un ofiter care s-a apropiat prea mult de infractori VIDEO

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, joi, ca a cerut structurilor din subordine sa inceapa un razboi cu gruparile infractionale organizate, doar in perioada 1-13 februarie fiind organizate 191 de actiuni operative.

Ministrul Marcel Vela, anunt soc: Ofiter de la Antidrog, legaturi cu clanurile interlope

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a dezvaluit, intr-o conferinta de presa, legaturile unui ofiter de la Antidrog cu un clan de interlopi din Romania.

Ministrul Marcel Vela demasca legaturile unui ofiter de la Antidrog cu clanurile interlope

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a dezvaluit, intr-o conferinta de presa, legaturile unui ofiter de la Antidrog cu un clan de interlopi din Romania.

Politia Romana, 191 de operatiuni impotriva criminalitatii din Romania. Marcel Vela: Ofiter MAI, legaturi cu clanurile interlope Facem o curatenie generala, o sa vedeti imediat rezultatele (VIDEO)

Ministrul Marcel Vela coordoneaza o adevarata actiune de curatenie in interiorul Ministerul Afacerilor Interne si a sporit eforturile institutiei de a combate infractionalitatea din Romania. El a explicat.

UPDATE Perchezitii la 17 primarii din tara. Ion Ghizdeanu, fost sef al Fondului de Dezvoltare creat de Dragnea si Valcov, ar fi urmarit penal - surse. Ce acuzatii i se aduc

17 perchezitii au avut loc in prima parte a zilei de joi in primarii din mai multe parti din tara, fiind vizate finantarile obtinute din Fondul de Dezvoltare si Investitii pentru proiectele dezvoltate de autoritatile locale. Surse judiciare citate de Mediafax spun ca in dosar ar fi urmarit penal Ion Ghizdeanu.

Medicul Mircea Beuran, dus la sediul DNA, dupa perchezitiile facute de procurori in casa si biroul sau

Medicul Mircea Beuran a fost dus la sediul DNA, dupa ce in aceasta dimineata procurorii au facut perchezitii in casa si biroul sau. Profesorul e vizat intr-un dosar de luare de mita.

Marcel Bolos, dupa scandalul fondurilor europene: Daca tu lupti sa blochezi masuri benefice pentru proiectele cu finantare din fonduri structurale, atunci eu nu pot sa mai comentez

Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, a reactionat dupa ce europarlamentarul Cristian Gihnea a parat Guvernul Orban, la Bruxelles, in ceea ce priveste ordonantele de urgenta legate de fondurile europene.

Cei trei procurori propusi pentru sefia celor mai importante parchete din tara, audiati marti la CSM

Cei trei procurori propusi pentru numirea la sefia Parchetului General, DNA si DIICOT vor fi audiati marti de Sectia pentru specialitate a Consiliului Superior al Magistraturii, transmite Agerpres. Este vorba.

BOMBA MOMENTULUI! CRISTIAN POMOHACI a fugit din tara cu PARTENERUL SECRET! Scene deocheate la PARIS (FOTO)

Controversatul cantaret Cristian Pomohaci si-a uimit fanii virtuali cu o aparitie de zile mari! REPEDE CLICK AICI: BIANCA DRAGUSANU, GOALA COMPLET DUPA O PARTIDA DE AMOR, CU ZONELE INTIME LA VEDERE!.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )