Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Primarul din Focsani, implicat intr-un accident rutier, a ramas internat la Spitalul Judetean Focsani, avand si un traumatism cranio-cerebral

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Primarul din Focsani, implicat intr-un accident rutier, a ramas internat la Spitalul Judetean Focsani, avand si un traumatism cranio-cerebral

Primarul municipiului Focsani, Cristi Misaila, implicat, sambata dimineata, intr-un accident rutier cu trei autoturisme, produs pe DN 2, la intrarea in oras, a ramas internat in Sectia de Chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta, el avand mai multe leziuni, intre care si un traumatism cranio-cerebral deschis, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Primarul municipiului Focsani a ajuns la spital. Edilul a fost implicat intr-un accident rutier

Cristi Misaila, primarul din Focsani, a fost ranit sambata in urma unui accident produs pe soseaua de centura a municipiului, acesta fiind transportat la spital. Purtatorul de cuvant al.

Printul Charles, implicat intr-un accident de masina

Clipe de panica pentru Printul Charles, primul mostenitor la tronul Marii Britanii. Printul de Wales a fost implicat intr-un accident de masina, in timp ce se indrepta spre resedinta sa de.

Doua accidente grave s-au produs pe strazile din Moldova. Primarul din Focsani a fost ranit intr-unul dintre ele (VIDEO)

Zi cumplita pe soselele din Moldova! Primarul din Focsani si o adolescenta de 17 ani au ajuns de urgenta la spital, in urma unui accident rutier petrecut la iesirea din ora, informeaza B1 TV. Si in.

Panica in familia lui Nicolae Guta! Fiul manelistului, dus la spital cu elicopterul, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier (VIDEO)

Nicusor Guta, fiul lui Nicolae Guta a fost adus cu un elicopter la un spital privat din Capitala. Tanarul este in stare stabila, insa a suferit mai multe rani in urma accidentului.

Fiul lui Nicolae Guta a fost ranit intr-un accident rutier. Surse: in masina, politistii au gasit droguri (VIDEO)

Emotii pentru fiul lui Nicolae Guta! Acesta se afla grav ranit pe patul de spital, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in judetul Gorj. Nicusor Guta se afla pe scaunul din dreapta al.

Un autoturism al Serviciului Politiei Rutiere Buzau a fost implicat intr-o tamponare pe DN10. Echipajul se grabea sa ajunga la un accident

Un echipaj al Politiei Rutiere Buzau a fost implicat intr-un eveniment rutier, pe DN 10, in timp ce se deplasala cu semnalele acustice si luminoase pornite catre locul unde fusese anuntat un accident. Masina de politie a fost lovita dupa ce a intrat pe contrasens, chiar de masina cu care circulau rudele victimei evenimentului la care se deplasau politistii.

Tragedie in Franta: 4 romani, toti membri ai aceleiasi familii, au murit intr-un accident rutier

Patru romani au murit intr-un accident rutier care a avut loc pe o sosea din Franta, potrivit normandie-actu. fr. Accidentul a avut loc in cursul zilei de luni, pe Drumul National 4, intre.

Patru romani, morti intr-un accident in Franta. Masina in care erau a fost aruncata de pe carosabil

Patru romani si-au pierdut viata intr-un accident rutier pe o sosea din Franta. Masina in care se aflau s-a izbit frontal de un tir care venea din directia opusa, spun.

FOTO: Primarul din Sfantu Gheorghe i-a daruit lui Hans Klemm un steag al Tinutului Secuiesc. Ambasada: Este reprezentantul Statelor Unite in intreaga Romanie

Primarul din Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, a postat, miercuri dimineata, pe Facebook, o fotografie in care apare alaturi de ambasadorul SUA, Hans Klemm, cel din urma tinand in mana steagul Tinutului Secuiesc. Arpad a explicat ca steagul oferit oficialului american a devenit simbolul lipsei de respect al autoritatilor fata de comunitatea secuiasca. Ambasada Statelor Unite a oferit clarificari pe aceasta tema, pentru News. ro, precizand ca Hans Klemm este ambasadorul SUA in intreaga Romanie .

A murit intr-un accident si au ingropat-o. Dupa cinci zile, se plimbau pe strada. Cand au vazut cine pasea pe trotuar, au inlemnit

Povestea unei pisici din Florida a induiosat lumea. Felina a fost inmormantata inmormantata, iar dupa cinci zile a reaparut pe strazi. Pisica a suferit un accident in urma cu un an, iar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )