Libnet.ro
UNICEF

00:06

Printul Charles, implicat intr-un accident de masina

Antena3 Antena3,
Printul Charles, implicat intr-un accident de masina

Clipe de panica pentru Printul Charles, primul mostenitor la tronul Marii Britanii. Printul de Wales a fost implicat intr-un accident de masina, in timp ce se indrepta spre resedinta sa de. continuă pe Antena3

Primarul municipiului Focsani a ajuns la spital. Edilul a fost implicat intr-un accident rutier

Cristi Misaila, primarul din Focsani, a fost ranit sambata in urma unui accident produs pe soseaua de centura a municipiului, acesta fiind transportat la spital. Purtatorul de cuvant al.

UPDATE Primarul din Focsani, implicat intr-un accident rutier, a ramas internat la Spitalul Judetean Focsani, avand si un traumatism cranio-cerebral

Primarul municipiului Focsani, Cristi Misaila, implicat, sambata dimineata, intr-un accident rutier cu trei autoturisme, produs pe DN 2, la intrarea in oras, a ramas internat in Sectia de Chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta, el avand mai multe leziuni, intre care si un traumatism cranio-cerebral deschis, relateaza News. ro.

Panica in familia lui Nicolae Guta! Fiul manelistului, dus la spital cu elicopterul, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier (VIDEO)

Nicusor Guta, fiul lui Nicolae Guta a fost adus cu un elicopter la un spital privat din Capitala. Tanarul este in stare stabila, insa a suferit mai multe rani in urma accidentului.

Fiul lui Nicolae Guta a fost ranit intr-un accident rutier. Surse: in masina, politistii au gasit droguri (VIDEO)

Emotii pentru fiul lui Nicolae Guta! Acesta se afla grav ranit pe patul de spital, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in judetul Gorj. Nicusor Guta se afla pe scaunul din dreapta al.

Un autoturism al Serviciului Politiei Rutiere Buzau a fost implicat intr-o tamponare pe DN10. Echipajul se grabea sa ajunga la un accident

Un echipaj al Politiei Rutiere Buzau a fost implicat intr-un eveniment rutier, pe DN 10, in timp ce se deplasala cu semnalele acustice si luminoase pornite catre locul unde fusese anuntat un accident. Masina de politie a fost lovita dupa ce a intrat pe contrasens, chiar de masina cu care circulau rudele victimei evenimentului la care se deplasau politistii.

Patru romani, morti intr-un accident in Franta. Masina in care erau a fost aruncata de pe carosabil

Patru romani si-au pierdut viata intr-un accident rutier pe o sosea din Franta. Masina in care se aflau s-a izbit frontal de un tir care venea din directia opusa, spun.

Tragedie in Franta: 4 romani, toti membri ai aceleiasi familii, au murit intr-un accident rutier

Patru romani au murit intr-un accident rutier care a avut loc pe o sosea din Franta, potrivit normandie-actu. fr. Accidentul a avut loc in cursul zilei de luni, pe Drumul National 4, intre.

A murit intr-un accident si au ingropat-o. Dupa cinci zile, se plimbau pe strada. Cand au vazut cine pasea pe trotuar, au inlemnit

Povestea unei pisici din Florida a induiosat lumea. Felina a fost inmormantata inmormantata, iar dupa cinci zile a reaparut pe strazi. Pisica a suferit un accident in urma cu un an, iar.

Fiul manelistului Nicolae Guta, ranit grav intr-un accident care a avut loc in apropiere de Targu Jiu

Fiul manelistului Nicolae Guta a fost ranit grav in urma unui accident care a avut loc marti seara in apropiere de municipiul Targu Jiu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )