Libnet.ro
UNICEF

21:30

Doua accidente grave s-au produs pe strazile din Moldova. Primarul din Focsani a fost ranit intr-unul dintre ele (VIDEO)

B1 B1,
Doua accidente grave s-au produs pe strazile din Moldova. Primarul din Focsani a fost ranit intr-unul dintre ele (VIDEO)

Zi cumplita pe soselele din Moldova! Primarul din Focsani si o adolescenta de 17 ani au ajuns de urgenta la spital, in urma unui accident rutier petrecut la iesirea din ora, informeaza B1 TV. Si in. continuă pe B1

FOTO+VIDEO. Rascoala pe strazile din Germania. Bandele neonaziste s-au incaierat cu imigrantii care au pornit bataia. Politistii au fost si ei atacati chiar de cei pe care ii aparau

Refugiatii si gruparile neonaziste au dus o batalie crancena pe strazile din estul Germaniei, arbitrati de fortele de ordine, care au incercat sa-i apere pe imigranti, cu mult mai putini combatanti decat adversarii lor, in raport de 1 la 5, scrie tabloidul britanic The Daily Mail.

FOTO+VIDEO. Rascoala pe strazile din Germania: bandele neonaziste ataca barbar imigrantii

Refugiatii si gruparile neonaziste au dus o batalie crancena pe strazile din estul Germaniei, arbitrati de fortele de ordine, care au incercat sa-i apere pe imigranti, cu mult mai putini combatantii decat adversarii lor, in raport de 1 la 5.

Ritual traditional bizar in capitala Bangladeshului: Suvoaie de sange au curs pe strazile din Dhaka

Musonul si un ritual traditional au transformat apa de ploaie de pe strazile din capitala Dhaka din Bangladesh, in suvoaie de sange, informeaza Washington Post. Milioane de persoane din Dhaka au.

Circ pe strazile din Vrancea! Un barbat i-a muscat mana politistului care voia sa il amendeze

Un sofer din Vrancea a avut una dintre cele mai neobisnuite reactii in momentul in care un politist a vrut sa il incatuseze. Acesta l-a muscat de mana pe omul legii, potrivit.

Bittnet si Cemacon, premiate la a doua editie a Premiilor Pietelor de Capital din ECE

Bittnet Systems BNET) a castigat premiul pentru Listarea anului pe o piata alternativa din CEE, iar Cemacon CEON) a obtinut premiul pentru Redresarea anului, la a doua editie a Premiilor Pietelor de Capital din Europa.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )