Libnet.ro
UNICEF

13:45

Un autoturism al Serviciului Politiei Rutiere Buzau a fost implicat intr-o tamponare pe DN10. Echipajul se grabea sa ajunga la un accident

Adevărul Adevărul,
Un autoturism al Serviciului Politiei Rutiere Buzau a fost implicat intr-o tamponare pe DN10. Echipajul se grabea sa ajunga la un accident

Un echipaj al Politiei Rutiere Buzau a fost implicat intr-un eveniment rutier, pe DN 10, in timp ce se deplasala cu semnalele acustice si luminoase pornite catre locul unde fusese anuntat un accident. Masina de politie a fost lovita dupa ce a intrat pe contrasens, chiar de masina cu care circulau rudele victimei evenimentului la care se deplasau politistii. continuă pe Adevărul

Panica in familia lui Nicolae Guta! Fiul manelistului, dus la spital cu elicopterul, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier (VIDEO)

Nicusor Guta, fiul lui Nicolae Guta a fost adus cu un elicopter la un spital privat din Capitala. Tanarul este in stare stabila, insa a suferit mai multe rani in urma accidentului.

Fiul lui Nicolae Guta a fost ranit intr-un accident rutier. Surse: in masina, politistii au gasit droguri (VIDEO)

Emotii pentru fiul lui Nicolae Guta! Acesta se afla grav ranit pe patul de spital, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in judetul Gorj. Nicusor Guta se afla pe scaunul din dreapta al.

Cel putin 24 de raniti, in urma unui accident la Barcelona, in care a fost implicat un autocar

Cel putin 24 de persoane au fost ranite, dintre care trei sunt in stare grava, dupa un accident rutier petrecut la Barcelona, in noaptea de marti spre miercuri, in care a fost implicat un autocar cu turisti straini, au anuntat serviciile de urgenta locale, potrivit site-ului postului RTE News.

Klemm, despre fotografia cu steagul secuiesc: Fotografia a fost facuta intr-un context in care am vrut sa fiu politicos

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a declarat ca singurele steaguri importante pentru el sunt cele ale Americii si Romaniei, iar fotografia in care el apare cu drapelul secuiesc a fost facuta intr-un context in care a vrut sa fie politicos, potrivit News. ro.

Scandal in prima zi de scoala la o institutie de invatamant din Timisoara. Mai multi parinti au protestat dupa ce copiii lor au fost mutati intr-un corp de cladire mizerabil (VIDEO)

Scandal in prima zi de scoala, la Timisoara. Un grup de parinti a protestat, in fata Scolii Generale numarul 16, dupa ce copiii lor au fost mutati in cladirea altei institutii de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )