Libnet.ro
UNICEF

29 Mai.

UPDATE. Sedinta de URGENTA in USL. Ponta si Antonescu au discutat despre candidaturile la ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Sedinta de URGENTA in USL. Ponta si Antonescu au discutat despre candidaturile la ...

Liderii USL au discutat duminica seara, in cadrul unei intrevederi in format restrans, despre candidatura la alegerile europarlamentare pe liste comune, precum si despre gradul in care protocolul USL va suferi modificari, au declarat, pentru Mediafax, surse din USL. Liderul PSD, premierul Victor Ponta a afirmat ca, dupa discutia informala de duminica seara din cadrul USL, este convins ca membrii Uniunii vor ramane impreuna pentru a-si atinge obiectivul fundamental, respectiv . continuă pe România Liberă

UPDATE Reuniune restransa in USL, duminica: Liderii Uniunii au discutat despre candidaturile la europene si modificarile la protocol - surse

Liderii USL au discutat duminica seara, in cadrul unei intrevederi in format restrans, despre candidatura la alegerile europarlamentare pe liste comune, precum si despre gradul in care protocolul USL va suferi modificari, au declarat, pentru Mediafax, surse din USL.

Surse: Liderii USL au discutat despre candidaturile la europene si modificarile la protocol

Liderii USL au discutat duminica seara, in cadrul unei intrevederi in format restrans, despre candidatura la alegerile europarlamentare pe liste comune, precum si despre gradul in care protocolul USL va suferi.

Liderii USL au discutat despre candidaturile la europarlamentare si modificarile la protocol

Liderii USL au discutat duminica seara, in cadrul unei intrevederi in format restrans, despre candidatura la alegerile europarlamentare pe liste comune, precum si despre gradul in care protocolul USL va suferi .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 29 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )