Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Liderii USL au discutat despre candidaturile la europene si modificarile la protocol

Antena3 Antena3,
Surse: Liderii USL au discutat despre candidaturile la europene si modificarile la protocol

Liderii USL au discutat duminica seara, in cadrul unei intrevederi in format restrans, despre candidatura la alegerile europarlamentare pe liste comune, precum si despre gradul in care protocolul USL va suferi. continuă pe Antena3

Liderii USL au discutat despre candidaturile la europarlamentare si modificarile la protocol

Liderii USL au discutat duminica seara, in cadrul unei intrevederi in format restrans, despre candidatura la alegerile europarlamentare pe liste comune, precum si despre gradul in care protocolul USL va suferi .

UPDATE. Sedinta de URGENTA in USL. Ponta si Antonescu au discutat despre candidaturile la ...

Liderii USL au discutat duminica seara, in cadrul unei intrevederi in format restrans, despre candidatura la alegerile europarlamentare pe liste comune, precum si despre gradul in care protocolul USL va suferi modificari, au declarat, pentru Mediafax, surse din USL. Liderul PSD, premierul Victor Ponta a afirmat ca, dupa discutia informala de duminica seara din cadrul USL, este convins ca membrii Uniunii vor ramane impreuna pentru a-si atinge obiectivul fundamental, respectiv .

UPDATE Reuniune restransa in USL, duminica: Liderii Uniunii au discutat despre candidaturile la europene si modificarile la protocol - surse

Liderii USL au discutat duminica seara, in cadrul unei intrevederi in format restrans, despre candidatura la alegerile europarlamentare pe liste comune, precum si despre gradul in care protocolul USL va suferi modificari, au declarat, pentru Mediafax, surse din USL.

Liderii USL se intalnescu luni in sedinta oficiala.

Luni va avea loc o sedinta oficiala a USL, dupa ce duminica liderii celor doua partide au participat la o intalnire informala. Pe agenda sedintei de luni a USL figureaza: protocolul aliantei, problemele din teritoriu intre membrii PSD si PNL, calendarul pentru modificarea Constitutiei, pasilor pentru corectarea Legii descentralizarii, precum si modificarile aduse Codului penal si legilor integritatii. Liderii USL au discutat duminica seara, in cadrul unei intrevederi in format restrans, .

PSD Ilfov ii cere Gabrielei Firea sa se razgandeasca in legatura cu plecarea sa: Liderii USL s-ar putea reuni luni in sedinta

Zi de foc luni in USL. Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat ca spera ca liderii USL sa se reuneasca in sedinta, pentru a discuta starea aliantei dintre PSD si PNL. Sedinta ar veni in contextul in care sc.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )