Libnet.ro
UNICEF

16:45

UPDATE Sevil Shhaideh e premierul propus de PSD. Dragnea: Doamna Shhaideh va fi premierul, iar eu voi fi responsabilul politic

Adevărul Adevărul,
UPDATE Sevil Shhaideh e premierul propus de PSD. Dragnea: Doamna Shhaideh va fi premierul, iar eu voi fi responsabilul politic

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a propus-o pentru functia de premier pe Sevil Shhaideh, fost ministru al Dezvoltarii in Guvenrul Ponta, unul dintre cei mai fideli oameni ai sai. inainte de consultari, Dragnea i-a convocat pe social-democrati pentru a le cere mandat in alb, astfel incat sa anunte direct la Cotroceni numele premierului. continuă pe Adevărul

Cine este Sevil Shhaideh, premierul propus de PSD: un cetatean roman care are toate drepturile. Ea este fina lui Dragnea

Sevil Shhaideh este propunerea de prim-ministru inaintata de PSD pentru conducerea viitorului Guvern. Ea este originara din Constanta, fiind fina lui Liviu Dragnea.

Averea si interesele lui Sevil Shhaideh, premierul propus de PSD. Sotul ei sirian, angajat la doua regii de stat. Ambii au fost buni de consilieri la MDRAP

Sevil Shhaideh este inca activa in Guvernul Romaniei, in calitate de consilier la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP), for pe care l-a condus ca secretar de stat si ulterior ca ministru succesor al lui Liviu Dragnea, devenit vicepremier) in Cabinetul Ponta. Sotul ei, sirianul Akram Shhaideh, este angajat la doua regii de stat: RAJDP si RAJA, dupa ce a fost si el consilier la MDRAP.

SEVIL SHHAIDEH ESTE PROPUNEREA PSD-ALDE PENTRU PREMIER (VIDEO)

Sevil Shhaideh este propunerea facuta miercuri de PSD-ALDE pentru functia de premier, la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni. Liviu Dragnea a declarat ca Sevil Shaidehh este.

Sevil Shhaideh, prim-ministrul PSD: Din subordinea gruparii Mazare-Constantinescu, la Palatul Victoria

Prin functia ocupata in subordinea lui Nicusor Constantinescu, Sevil Shhaideh, a fost in centrul grupului de interese al gruparii PSD Mazare - Constatinescu.

SEVIL SHHAIDEH ESTE PROPUNEREA PSD-ALDE PENTRU PREMIER

Sevil Shaidehh este propunerea facuta miercuri de PSD-ALDE pentru functia de premier, la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni. Liviu Dragnea a declarat ca Sevil Shaidehh este.

Cine este Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru functia de prim-ministru: Primul inalt demnitar roman musulman, o apropiata a lui Dragnea

Sevil Shhaideh, propunerea anuntata de Liviu Dragnea pentru functia de Prim-Ministru, a fost in 2015, timp de sase luni ministrul al Dezvoltarii regionale, preluand mandatul chiar de la Liviu Dragnea ce demisionase in mai 2015 ca urmare a condamnarii din prima instanta in dosarul Referendumului. Anterior, a fost secretar de stat in Ministerul Administratiei Publice si Dezvoltarii Regionale din 2012, iar inainte de Ministerul Dezvoltarii, a fost director de servicii in cadrul Consiliului Judetean Constanta, un apropiat al fostului baron PSD Nicusor Constantinescu. Shhaideh a fost primul ministru post-decembrist care a depus juramantul cu mana pe Coran.

Sevil Shhaideh este propunerea PSD-ALDE pentru premier

Sevil Shhaideh este propunerea facuta miercuri de PSD-ALDE pentru functia de premier, la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni, conform News. ro .

Sevil Shhaideh, doar un pion pentru Dragnea premier |OPINIE

In mai 2015, imediat ce Dragnea reusise sa-si impuna fina, pe Sevil Shhaideh, la Ministerul Dezvoltarii, scriam ca Ponta deja pierduse meciul, desi nu o stia: Imediat ce a aparut anuntul ca Sevil Shhaideh este nominalizarea lui Ponta pentru portofoliul de la Dezvoltare Regionala, Dragnea a declarat ca azi isi va si inregistra demisia din functia de presedinte executiv al PSD. Nu, nu este doar o coincidenta, a scris jurnalistul Catalin Prisacariu a scris, pe blogul sau, despre premierul propus de PSD.

Cine este Sevil Shhaideh, propunerea de prim-ministru a PSD. A fost subordonata baronului de Constanta, Nicusor Constantinescu

Propunerea PSD pentru functia de premier este Sevil Shhaideh. Este membru PSD din iulie 2015, a precizat presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Ce o RECOMANDA pe Sevil Shhaideh pentru functia de PREMIER: ESTE FINA LUI DRAGNEA SI MANA DREAPTA A BARONULUI NICUSOR CONSTANTINESCU (VIDEO)

Sevil Shhaideh este propunerea PSD-ALDE pentru ocuparea functiei de prim-ministru al Romaniei. Constanteanca a indeplinit functia de Ministru al Dezvoltarii, dupa ce chiar Liviu Dragnea a demisionat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )