Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ce o RECOMANDA pe Sevil Shhaideh pentru functia de PREMIER: ESTE FINA LUI DRAGNEA SI MANA DREAPTA A BARONULUI NICUSOR CONSTANTINESCU (VIDEO)

B1 B1,
Ce o RECOMANDA pe Sevil Shhaideh pentru functia de PREMIER: ESTE FINA LUI DRAGNEA SI MANA DREAPTA A BARONULUI NICUSOR CONSTANTINESCU (VIDEO)

Sevil Shhaideh este propunerea PSD-ALDE pentru ocuparea functiei de prim-ministru al Romaniei. Constanteanca a indeplinit functia de Ministru al Dezvoltarii, dupa ce chiar Liviu Dragnea a demisionat. continuă pe B1

Victor Ponta: Propunerea lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier este de nerefuzat

Fostul premier Victor Ponta a declarat, miercuri, la Parlament, ca propunerea lui Sevil Shhaideh pentru postul de premier este foarte buna, fiind un semn de deschidere si de normal, iar presedintele Klaus Iohannis nu ar putea avea vreun motiv sa o refuze.

Sociologul Barbu Mateescu sustine ca decizia PSD-ALDE de a o propune pe Sevil Shhaideh pentru functia de premier este un test: A fost selectata o persoana care apartine unei minoritati. Este un pic contrar valorilor exprimate in campanie

Sociologul Barbu Mateescu considera ca propunerea de premier a PSD-ALDE, anuntata miercuri, reprezinta, intr-o anumita masura, un test atat pentru electorat, cat si pentru formatiunea politica, intrucat Sevil Shhaideh apartine unei minoritati etnice si probabil si religioase, ceea ce este un pic contrar valorilor exprimate in campanie.

Deputatul Cristin Ghinea, despre propunerea lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier: Liviu Dragnea isi lasa un om de paie pentru a putea sa-si pregateasca terenul

Deputatul Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene, sustine ca USR nu va vota propunerea PSD-ALDE ca Sevil Shhaideh sa devina premier, pe motiv ca decizia este dezamagitoare, proasta si ineficienta.

Dragnea si Tariceanu au propus-o lui Klaus Iohannis pe Sevil Shhaideh pentru functia de prim-ministru. Este vorba de o subalterna a baronului PSD de Constanta Nicusor Constantinescu, aflat la inchisoare in executarea pedepsei

Delegatiile PSD si ALDE au intrat la consultari, la Palatul Cotroceni, unde-i vor prezenta presedintelui Klaus Iohannis, propunerea lor pentru viitorul premier al Romaniei.

Cristian Busoi, despre nominalizarea lui Sevil Shhaideh: Un prim-ministru condus din telecomanda de catre Liviu Dragnea

Prim-vicepresedintele PNL, Cristian Busoi, s-a declarat extrem de deranjat de nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier din partea coalitiei PSD-ALDE. Europarlamentarul o considera pe aceasta drept.

Vasile Dincu, varianta pentru functia de premier

Vasile Dincu este ultima varianta pentru functia de premier luata in discutie de liderul PSD, Liviu Dragnea, marti seara, dupa ce in cursul zilei a fost vehiculat intens numele prim-viceguvernatorului BNR, Florin Georgescu, potrivit unor surse politice citate de HotNews. ro.

Raluca Turcan, atac la adresa lui Dragnea, dupa propunerea de premier anuntata miercuri: Este o frauda de incredere. Cand au votat PSD, nu cred ca oamenii voiau sa o voteze in fruntea Guvernului pe fina acestuia

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, sustine ca propunerea lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier, anuntata miercuri de presedintele PSD, Liviu Dragnea, reprezinta o mutare de familie. in opinia sa, PSD a comis o frauda de incredere a alegatorilor.

SEVIL SHHAIDEH ESTE PROPUNEREA PSD-ALDE PENTRU PREMIER (VIDEO)

Sevil Shhaideh este propunerea facuta miercuri de PSD-ALDE pentru functia de premier, la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni. Liviu Dragnea a declarat ca Sevil Shaidehh este.

SEVIL SHHAIDEH ESTE PROPUNEREA PSD-ALDE PENTRU PREMIER

Sevil Shaidehh este propunerea facuta miercuri de PSD-ALDE pentru functia de premier, la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni. Liviu Dragnea a declarat ca Sevil Shaidehh este.

Sevil Shhaideh, propunerea lui Dragnea pentru functia de premier, castiga lunar, in 2015, 25.000 lei de la stat

Jurnalistul Catalin Prisacariu a dezvaluit, pe blogul sau, in mai 2015, ca Sevil Shhaideh, propusa miercuri pentru functia de prim-ministru de PSD si ALDE, castiga lunar de vreo cinci ori mai mult decat un ministru si de vreo trei ori ori mai mult decat presedintele Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )