Libnet.ro
UNICEF

22:00

UPDATE Sorin Grindeanu isi continua activitatea obisnuita de premier, intalnindu-se cu oficiali europeni

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Sorin Grindeanu isi continua activitatea obisnuita de premier, intalnindu-se cu oficiali europeni

Programul stabilit pentru joi, la Palatul Victoria, ramane neschimbat, chiar daca ministrii cabinetului Grindeanu si-au dat demsia. Astfel, premierul Sorin Grindeanu s-a intalnit in cursul zilei de joi cu prim-ministrul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich. In agenda figureaza si o intrevedere cu presedintele Comitetului Economiei germane pentru Europa de Est, Wolfgang Buchele. UPDATE Programul premierului a fost completat cu o intalnire, la ora 12. 30, cu ministrul britanic al apararii, Michael Fallon. continuă pe Hotnews

Sorin Grindeanu isi continua activitatea obisnuita de premier, avand intrevederi cu mai multi oficiali europeni

Programul care era stabilit pe parcursul zilei de joi, la Palatul Victoria, a ramas neschimbat, chiar daca ministrii cabinetului Grindeanu si-au dat demsia. Potrivit HotNews, premierul Sorin Grindeanu s-a.

Presedintia: Nu ne aflam in niciuna dintre situatiile prevazute de Constitutie. Cand functia de prim-ministru va fi vacanta, Iohannis va desemna un alt candidat. Replica lui Codrin Stefanescu: Facem motiune pentru un singur om? Sorin Grindeanu isi continu

Purtatoarea de cuvant a Presedintelui Romaniei, Madalina Dobrovolschi, a precizat, joi, dupa ce PSD i-a retras sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu, ca un nou premier poate fi desemnat doar daca se intrunesc conditiile din Constitutie.

Sorin Grindeanu isi pregateste noul cabinet. Victor Ponta si Vasile Dincu, pe lista colaboratorilor

Premierul Grindeanu isi pregateste noul cabinet, incercand sa se incadreze in aceeasi configuratie politica, potrivit unor surse politice. Primele doua nume ale noului cabinet ar.

UPDATE Sorin Grindeanu il desemneaza pe Victor Ponta noul secretar general al Guvernului

Premierul Sorin Grindeanu il desemneaza pe Victor Ponta noul secretar general al Guvernului, au spus pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Victor Ponta il inlocuieste pe Mihai Busuioc. UPDATE Legislatia in vigoare nu-i permite lui Victor Ponta sa fie in acelasi timp si parlamentar, si secretar general al Guvernului, cele doua functii fiind incompatibile. Insa, tot legislatia in vigoare ii permite lui Victor Ponta sa notifice in termen de 15 zile biroul permanent al Camerei Deputatilor starea sa de incompatibilitate. Dupa acest termen, are la dispozitie inca 30 de zile sa opteze pentru una dintre functii.

Motivele pentru care Sorin Grindeanu nu isi da demisia

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri seara, ca nu isi da demisia si ca i s-a propus sefia mai multor institutii ale statului, doar ca sa isi dea demisia. Nu imi dau.

Scenariile decapitarii lui Sorin Grindeanu: Cum il poate convinge Liviu Dragnea pe premier sa renunte la functie. Daca va continua sa refuze, PSD va fi in situatia de a depune o motiune de cenzura impotriva propriului Guvern

Un sir de amenintari, urmate de promisiuni in vederea unei despartiri amiabile. Asa poate fi caracterizata strategia lui Liviu Dragnea in raport cu premierul Sorin Grindeanu. Premierul a refuzat, insa, sa demisioneze.

Sorin Grindeanu nu cedeaza: Nu imi dau demisia. Acesta e Guvernul Romaniei, nu e Guvernul CEx-ului. Voi ramane in PSD (VIDEO)

Criza politica din Romania se adanceste. Sorin Grindeanu a anuntat miercuri seara ca nu isi da demisia din functia de premier, dupa ce a ramas fara sprijin politic din partea coalitiei de.

BREAKING NEWS. PSD i-a retras sprijinul lui Sorin Grindeanu. Premierul demisioneaza doar la pachet cu Dragnea si daca Iohannis va numi premier PSD. Dragnea: Daca Grindeanu mai ramanea premier, programul de guvernare nu ar mai fi fost implementat. Toti min

Sorin Grindeanu a refuzat sa demisioneze din postul de premier, in ciuda presiunilor liderului PSD Liviu Dragnea si a demisiilor majoritatii membrilor Guvernului. Conducerea PSD discuta retragerea sprijinului politic pentru premier, sedinta fiind in desfasurare la aceasta ora.

VIDEO Sorin Grindeanu: Nu-mi dau demisia, voi ramane premier pana cand Iohannis va desemna un alt candidat din partea PSD. Dragnea mi-a oferit functii ca sa demisionez

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri noaptea ca nu demisioneaza de la sefia Guvernului pana cand presedintele Iohannnis nu va oferi garantii ca va desemna un alt premier de la PSD. Grindeanu a respins evaluarea pe baza careia Comitetul Executiv al PSD i-a retras sprijinul politic, desfiintand concluziile si spunand ca a fost facut de Darius Valcov, care nu e membru de partid. Grindeanu a mai spus ca Dragnea a fortat eliminarea sa doar pentru ca vrea toata puterea si a confirmat ca Dragnea i-a oferit la schimb sefia mai multor institutii ale statului in schimbul demisiei din guvern.

BREAKING NEWS. PSD i-a retras sprijinul lui Sorin Grindeanu. Premierul demsioneaza doar la pachet cu Dragnea si daca Iohannis va numi premier PSD. A fost OUG 13 si nu ati facut nimic. L-ati trezit pe Iohannis cu Ordonanta. Mai multi ministri PSD si-au dat

Sorin Grindeanu a refuzat sa demisioneze din postul de premier, in ciuda presiunilor liderului PSD Liviu Dragnea si a demisiilor majoritatii membrilor Guvernului. Conducerea PSD discuta retragerea sprijinului politic pentru premier, sedinta fiind in desfasurare la aceasta ora.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )